Psiał, pisałGarnet pisze:a ja ostatnio mialam sie okazje dowiedzec co Boni ma naprzeciwko okna...no... :] ...khem...chyba ze o tym tutaj pisal
Nasze kochane zwierzaczki
Moderator: Moderatorzy
-
Darios
Ja mam 3 koty (Blacky, Yoda, Ciunia), psa owczrka niemieckiego (Atos), rybkę bojownika (Presiers) i 2 ślimaczki akwariowe... :] Najbardziej lubię koty... Tak jakoś po prostu są takie milusie... Kocica (Blacky, najstarsza, ma 4 lata ponad) jest bardzo mądra. Koffffam ją!!
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Pamiętam, jak kiedyś miałem 5 bojowników i 4 ślimaki wodne w takim niewielkim kloszu... Heh, wszystko na początku ładnie a potem wszystko się podusiło z braku tlenu. Dziwne, jakoś nie skojarzyłem, że jak ma się klosz to gąbka też jest potrzebna na tlen tak jak w akwariumKermi pisze:rybkę bojownika (Presiers)
glamorous vamp
Ja miałam 1 bojownika syjamskiego i nawet nie wiedziałam, jaka to płeć
Była to rybka, która nie wymagała z bardzo opieki i chyba tylko dlatego ją miałam (nad zwierzętami się nie rozczulam - nawet psa nie moglibyście spokojnie zostawić pod moją opieką
) Nigdy nie czyściłam osobiście akwarium (taką "kulę" miałam
) bo mi się nie chcialo... No cóż, a pewnego dnia rybka popłynęła brzuchem do góry... I tak właśnie wygląda tragiczna historia rybki - nigdy więcej nie miałam innego zwierzęcia...
[ Dodano: Sob 02 Lip, 2005 ]
Zupełnie jak ja 
[ Dodano: Sob 02 Lip, 2005 ]
Widzę że też kochasz rybki i inne takieBoni pisze:Heh, wszystko na początku ładnie a potem wszystko się podusiło z braku tlenu.
Trzymałabym chyba w wannieIzrail pisze:A piranie?
Ale możesz obserwować jak sobie pływają, pływają, pływają.... Wcale nie są nudne :DBoni pisze:Swoją drogą to ryby są najnudniejsze, najgłupsze i najbrzysze. Jakie by tam nie były.
Swoją drogą miałam kiedyś dwa kotki (nie naraz). Pierwszy trochę starszy i nawet dało się z nim wytrzymać, już nawet nie pamiętam dlaczego został wydany.. Wadził
Przychodził do mnie bydlak tylko wtedy, gdy potrząsnęłam opakowaniem KitiKatu... Raz mnie zadrapał i od tej pory się mściłam...nie powiem w jaki sposób, bo by mnie jeszcze zamknęli za znęcanie nad zwierzętami
Lubię zwierzątka, bardzo
Ale właśnie tak jak Faris powiedziała - można sobie oglądać jak pływają, są bardzo fajne... :] Ja swojemu bojownikowi zmieniam wodę średnio co miech... kiedyś zmieniałam często, bo co 2 week'i, ale jakoś mi się nie chce i o... No i dla bojownika trzeba mieć robaki w lodówie... Bo on tylko takie coś je...Boni pisze:
Swoją drogą to ryby są najnudniejsze, najgłupsze i najbrzysze. Jakie by tam nie były.
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Heh, Kermi, to był żart... Mnie to nie kręci za bardzo, nudne na dłuższą metęKermi pisze:Ale właśnie tak jak Faris powiedziała - można sobie oglądać jak pływają, są bardzo fajne...
Rybka na początku fajna (dobrze, zresztą miło popatrzeć) ale mało....hmm interaktywna - tzn będzie interaktywna, jak się wyjmie z wody XDD I te robaki...fuj
Moja przeżyła ok. pół roku - to i tak dużo.
-
Requeimer
Ja miałem super ,bardzo mądrą kotke Burcię(14 letnią_ale niestety2 lata temu zachorowała i zdechłą
miałem też chomika Kube.Musiałem oddać bo miałem alergie a z astmą to kiepskie połączenie.
Chciałbym mieć kota bo są super albo jaszczurke ale nie moge z powodu mojej 2,5 letniej siostry i 3 letniego kuzyna
miałem też chomika Kube.Musiałem oddać bo miałem alergie a z astmą to kiepskie połączenie.
Chciałbym mieć kota bo są super albo jaszczurke ale nie moge z powodu mojej 2,5 letniej siostry i 3 letniego kuzyna
- Nienormalny_PS2
- Malboro