Psiał, pisałGarnet pisze:a ja ostatnio mialam sie okazje dowiedzec co Boni ma naprzeciwko okna...no... :] ...khem...chyba ze o tym tutaj pisal

Moderator: Moderatorzy
Pamiętam, jak kiedyś miałem 5 bojowników i 4 ślimaki wodne w takim niewielkim kloszu... Heh, wszystko na początku ładnie a potem wszystko się podusiło z braku tlenu. Dziwne, jakoś nie skojarzyłem, że jak ma się klosz to gąbka też jest potrzebna na tlen tak jak w akwariumKermi pisze:rybkę bojownika (Presiers)
Widzę że też kochasz rybki i inne takieBoni pisze:Heh, wszystko na początku ładnie a potem wszystko się podusiło z braku tlenu.
Trzymałabym chyba w wannieIzrail pisze:A piranie?
Ale możesz obserwować jak sobie pływają, pływają, pływają.... Wcale nie są nudne :DBoni pisze:Swoją drogą to ryby są najnudniejsze, najgłupsze i najbrzysze. Jakie by tam nie były.
Ale właśnie tak jak Faris powiedziała - można sobie oglądać jak pływają, są bardzo fajne... :] Ja swojemu bojownikowi zmieniam wodę średnio co miech... kiedyś zmieniałam często, bo co 2 week'i, ale jakoś mi się nie chce i o... No i dla bojownika trzeba mieć robaki w lodówie... Bo on tylko takie coś je...Boni pisze:
Swoją drogą to ryby są najnudniejsze, najgłupsze i najbrzysze. Jakie by tam nie były.
Heh, Kermi, to był żart... Mnie to nie kręci za bardzo, nudne na dłuższą metęKermi pisze:Ale właśnie tak jak Faris powiedziała - można sobie oglądać jak pływają, są bardzo fajne...