Ekhm i na tym zakończymy OT
Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
-
Micek
Heh - tyzieńbez netu - ale i tak przebrnołem przez 4 ostatnie strony tego topicu. Ktoś to jednak czyta (musi mi sie bardzo nudzić...). Faktycznie ci bohaterowie z 12-tki są jacyś odtwórczy... - ale może to i lepiej - w 9-ce chcieli zmienić klimat - tam to dopiero spedalili głownego bohatera... - i ten jego ogonek ... A co do potworków - to chyba lepiej że nie wyglądają już jak pokemony ? w poprzednich częściach jak spotykałem dom z wyrzutnią rakiet - lub mini - łodkę na kółkach - to sie zastanawiałem czy przypadkiem ten co to projektował nie zajarał sobie jointa przed pracą...
-
yunka
-
acid_sliver
-
Micek
Z drugiej strony - patrząc na kreskóki typu Pokemon - to dochodze do wniosku że japończycy mają takei schizy na trzeźwo. Tak też niektóre stworki budziły litość... I dzieci to oglądają ...
P.S. teletubisie też są nienormalne i szpetne - ktoś tu nieźle miesza w głowach najmłodszych ... jak byłem mały to oglądałem reksia i bolka i lolka
P.S. teletubisie też są nienormalne i szpetne - ktoś tu nieźle miesza w głowach najmłodszych ... jak byłem mały to oglądałem reksia i bolka i lolka
-
Madtrax
heheh nio mi tez bolek i lolek nie podpasowaly za bardzo
Coat ciekawe jakie z was wyrosnie pokolenie na tych bajkach???
Dobra wy to jeszcze jakos przejdziecie a to pokolenie ktore teraz ma powiedzmy z 6-7 lat.Czasem jak sie idzie po ulicy to niektore smarki klna lepiej od niektorych moich znajomych
Och w ciekawych zyjemy czasach 
Coat ciekawe jakie z was wyrosnie pokolenie na tych bajkach???
Dobra wy to jeszcze jakos przejdziecie a to pokolenie ktore teraz ma powiedzmy z 6-7 lat.Czasem jak sie idzie po ulicy to niektore smarki klna lepiej od niektorych moich znajomych
-
Micek
-
Madtrax
-
Micek
heh - w sumie to już nigdzie nie leci - ale z chęcią pooglądałbym sobie to jeszcze raz. Nawet mojego psa nazwałem DroniaCzyli: po prostu z nich wyrastasz?
P.S. była podobna bajkla do yattaman (coś chyba "w królestwie kalendarza" czy coś)- bardzo podobna (równie odjechana) i to tam trójka głównych mącicieli dostawała wpie... od wielkiego robota pod koniec
kto nigdy o Calimero nie slyszal