Final Fantasy XII

Najnowsza i zarazem ostatnia część serii na konsolę PS2

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

wydaje mi sie ze coat on nieczyta twoich :P :wink:

Ekhm i na tym zakończymy OT
Micek

Post autor: Micek »

Heh - tyzieńbez netu - ale i tak przebrnołem przez 4 ostatnie strony tego topicu. Ktoś to jednak czyta (musi mi sie bardzo nudzić...). Faktycznie ci bohaterowie z 12-tki są jacyś odtwórczy... - ale może to i lepiej - w 9-ce chcieli zmienić klimat - tam to dopiero spedalili głownego bohatera... - i ten jego ogonek ... A co do potworków - to chyba lepiej że nie wyglądają już jak pokemony ? w poprzednich częściach jak spotykałem dom z wyrzutnią rakiet - lub mini - łodkę na kółkach - to sie zastanawiałem czy przypadkiem ten co to projektował nie zajarał sobie jointa przed pracą...
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

mi bardzo niepodoba sie postac ta z białymi renkawami co gada w pewnym momencie ( jest tez na samym koncu demka), ablo ten mruufffkojad :shock: :P
yunka

Post autor: yunka »

chociaz faworyzuje blodnynow do Vaan jest do kitu. ale typka jest spoko (ma fajny kostiumik :P) irvine rządzi :oops: :P :razz: :grin: :wink: ;)
acid_sliver

Post autor: acid_sliver »

ej, domek z rakietami byl spoko, takie wyciagniecie reki do dzieci, ktore ogladaja domowe przedszkole:)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Ten kto wymyślił tego potwora miał chyba trudne dzieciństwo :D
Micek

Z drugiej strony - patrząc na kreskóki typu Pokemon - to dochodze do wniosku że japończycy mają takei schizy na trzeźwo. Tak też niektóre stworki budziły litość... I dzieci to oglądają ...

P.S. teletubisie też są nienormalne i szpetne - ktoś tu nieźle miesza w głowach najmłodszych ... jak byłem mały to oglądałem reksia i bolka i lolka :lol:
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Ja tam ogladalem czarodziejke z ksiezyca :P :D
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

jak byłem mały to oglądałem reksia i bolka i lolka
te bajki nigdy mi sie nie bodobaly... takie jakies pedalskie sa :P ja ogladalem sosiadow :)
Madtrax

heheh nio mi tez bolek i lolek nie podpasowaly za bardzo
Coat ciekawe jakie z was wyrosnie pokolenie na tych bajkach???
Dobra wy to jeszcze jakos przejdziecie a to pokolenie ktore teraz ma powiedzmy z 6-7 lat.Czasem jak sie idzie po ulicy to niektore smarki klna lepiej od niektorych moich znajomych :sad: Och w ciekawych zyjemy czasach :P
Micek

Bolek i lolek był dla przykłądu :P - ja uwielbiałem oglądać Yattaman na Poloni 1. W każdym razie zmierzam do tego że bajki z czasem stają się coraz bardziej powydziwiane i szpetne.
Madtrax

hahah Yataman byl kozacki tez ogladalem a zwlaszcza koncowki byly kozackie kiedy ta cala trojka jechala tego wielkiego robota a on sie wkurzal i bummmm ehehehe
Wtedy to byly bajki :P
Madtrax

nio i ten utwor na poczatku hehehe :D
Micek

Czyli: po prostu z nich wyrastasz?
heh - w sumie to już nigdzie nie leci - ale z chęcią pooglądałbym sobie to jeszcze raz. Nawet mojego psa nazwałem Dronia :lol: (to po tej babce z trójki drombo)

P.S. była podobna bajkla do yattaman (coś chyba "w królestwie kalendarza" czy coś)- bardzo podobna (równie odjechana) i to tam trójka głównych mącicieli dostawała wpie... od wielkiego robota pod koniec :P . W Yattaman źli dostawali zawsze jakąś zmyślną karę od swojego szefa.
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

:) a ogladaliscie Calimero? taka bajka o czarnym kurczaku ze skorupka od jajkiem na glowie :)
kto nigdy o Calimero nie slyszal
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XII”