Kupić i odgrzać też umiemErelen_Galakar pisze:- pizze
- zapiekanki

Moderator: Moderatorzy
Knor rządziErelen_Galakar pisze:tylko blat należy kupić
A będziesz miał czas na to? :]Dyzio pisze:Łe to kiepscy z was kucharze. Ja całkiem co innego. Zamierzam mieszkać sam więc uczę sie gotować no to co umiem :
Pamiętam te czasy ^^ Ech, te pierwsze kanapki... Sałatki z czerwonej kapusty z koleżanką z ławkiEiko pisze:Knor rządzi Laughing
Ostatnio robiłam na technice pizzę. Poprzynosiłaśmy z dziewczynami pełno dodatków, że aż się nie mieściły, ale sama pizza była znakomita n. Za to ciasto robiła koleżanka i było niczego sobie.
Szkoda karkówki - lepsza na kotlety albo grilla w polewie piwnej.Dyzio pisze:gulasz z wołowiną lub karkówką
Brawo Eiko, jestem dokładnie tego samego zdania. No i Dyzio kolejny raz się naciął - wyskoczył z tym gotowaniem jak Filip z konopi, no i znowu uczy "ojców oraz matki dzieci robić".Eiko pisze:Nie ma to jak przechwalanie się n
Faceci na ogół, choć nie wszyscy, lubią działać w kuchi i eksperymentować.I trzeba przyznać, że potrafią być w tym świetni.Eiko pisze:U mnie to największe pole do popisu ma mój tata
Łe tam. Ważne że umiem coś sobie ugotować.Sephiria pisze:Nie chce cie martwić Dyzio, ale to są STANDARDY, natomiast wymyśleć coś z niczego ot takl sam sobie to już inna sprawa. Ostatnio zrobiłam pewien eksperyment i wyszedł mi całkiem niezle. No ale nie zamierzam się licytować, bo temat nie jest od tego.
Brawo Eiko, jestem dokładnie tego samego zdania. No i Dyzio kolejny raz się naciął - wyskoczył z tym gotowaniem jak Filip z konopi, no i znowu uczy "ojców oraz matki dzieci robić''.[/quote] - coś sie źle scytowało.Eiko pisze:Nie ma to jak przechwalanie się n
BluźniszLucrecia pisze:A szpinak sux. -_-
Pod warunkiem, że są słodkie, chrupiące i świeże - najbardziej nienawidzę miękkich i mączkowatych jabłuszek. Kwaśnie mogą być, byle nie za kwaśne, ot z odrobinką słodyczy.Lucrecia pisze:A zielone jabłka są lepsze od czerwonych
Sephi liczy: Garnet, Go-Go, Luci, Eiko, to już 4 - co jest siostry? Tylko ja jestem w stanie się wyżywić w kuchni czy coLucrecia pisze:Sama nie umiem gotować...