FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar
Gdzieś na cheatsach jest napisane, że jeśli ma się wszystkie 35, idzie się do domu Zacka, tam sie bijesz z turkami (poprawka: turksami) i składasz Zacka do kupy, po czym się z nim bijesz, on używa trzech czarów na zmianę (w zależności jak uporządkowałeś sobie czary w konfiguracjach (np.: healing, status, attack)) i przyłącza się do bandy. Jest natomiast tak jak missigno: ma 16 czarnych materii, które jeśli je oglądasz, zacina się gra, okno statsów jest całe czarne i.. to wszystko co wiem.
[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 22:13 ]
Ale na cheatsach piszą różne bzdety :D Takie jak summon Griever (którego możesz używać) albo Shivra (czy Ramshiv) w każdym razie połączenie Shivy i Ramuha...
[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 22:13 ]
Ale na cheatsach piszą różne bzdety :D Takie jak summon Griever (którego możesz używać) albo Shivra (czy Ramshiv) w każdym razie połączenie Shivy i Ramuha...
Ain't no sunshine when I'm gone.
OMG i ty w to wierzysz? Bujda.Markfrompoland pisze:eśli ma się wszystkie 35, idzie się do domu Zacka, tam sie bijesz z turkami (poprawka: turksami) i składasz Zacka do kupy, po czym się z nim bijesz, on używa trzech czarów na zmianę (w zależności jak uporządkowałeś sobie czary w konfiguracjach (np.: healing, status, attack)) i przyłącza się do bandy. Jest natomiast tak jak missigno: ma 16 czarnych materii, które jeśli je oglądasz, zacina się gra, okno statsów jest całe czarne i.. to wszystko co wiem.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Pytanie tylko brzmi... skąd się wzięła liczba 35 ? Mogę się mylić, ale z tego co pamiętam jest to coś na kształt autografia dino [? - pisze z pamięci], czyli kolejny nie dopracowany element, gdyż można przez cała grę zdobyć chyba tylko 4 [naprawdę pisze z pamięci bo nigdy się żołnierzykami na poważnie nie zajmowałem]ja pisze:Chodzi ci o zołnieży w skali [jakiejś tam] co to w willi na costa del sol mozna wystawić ?
Skoro o tym mowa, ile ich jest w tej grze?Krakers pisze:1/35 to jest skala w jakiej te żołnierzyki zostały wykonane. Nie ma to nic wspólnego z ilością żołnierzyków.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Bzdura. Kowal, któremu trzeba Mithril oddać ma chatę w okolicy Gold Saucer, blisko Gongaga. To samotna chatka na cyplu, tuż przy ujściu rzeki do morza.Shimon pisze:Kowal nie jest kolo GS,tylko na pierwszym kontynencie niedaleko Junon
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ostatnio poszłam do niego i oddałam drugą porcję mithrilu- na 3 CD znowu dostałam Great GospelSephiria pisze:Bzdura. Kowal, któremu trzeba Mithril oddać ma chatę w okolicy Gold Saucer, blisko Gongaga. To samotna chatka na cyplu, tuż przy ujściu rzeki do morza.

Info z samej gry:BeeBBo pisze:O ile dobrze pamietam to tylko 3
Niestety, nie ma więcej informacji- sama jestem ciekawa, jak to z nimi w końcu jest :D Podobno można wygrać resztę w Gold Saucer na kolejce, ale w to akurat wątpię... W ekwipunku mam tylko dwa do tej pory.1/35 Soldier - Shinra armored 'attack' soldiers: 12 in the set
Kiepska to byłaby nagroda za uzbieranie wszystkich, ale też o tym słyszałam. Tylko nie mogę sobie przypomnieć- czy aby na pewno można walczyć w Fort Condor pod koniec gry? (szczerze tego miejsca nie trawię, więc nie wracałam tam po misji obowiązkowej z phoenixem)TomajS pisze:I jesli uzbiera sie ich 12 sztuk i rozstawi w willi w Costa...to będzie można walczyc za free w Fort condor
fakt,pomylilo mi sie ze spiacym kolesiem w jaskinii.tak to jest jak sie pisze zaraz po obudzeniuSephiria pisze:Bzdura. Kowal, któremu trzeba Mithril oddać ma chatę w okolicy Gold Saucer, blisko Gongaga. To samotna chatka na cyplu, tuż przy ujściu rzeki do morza.Shimon pisze:Kowal nie jest kolo GS,tylko na pierwszym kontynencie niedaleko Junon