Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Jaco pisze: A propo - moja kochana kablówka dała mi do oglądania ruski kanał
E tam, ja mam kilka i sie nie chwale :lol:
glamorous vamp
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Jaco pisze:A propo - moja kochana kablówka dała mi do oglądania ruski kanał
Ja mam tylko kanał ze znaczkiem "H", ukraiński ehh :).
Garnet pisze:a chce zpowrotem mojego ariranga
A ja mam ! :p Ale często coś przerywa i głos czasami znika.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

masz ararianga?!!! < KILL!!! :twisted: >

ja chcec spowrotem te telenowele :lol: :lol:

albo te programy muzyczne :lol: ..raz byl wystep jakiegos koreanskiego slipknota :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

A dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz. Na niekórych kanałach mam w lewym górnym rogu trójkącić z numerem. Ktoś wie co to znaczy? Może to tylko kolejny sposób telewizji na szerzenie chaosu. Każdy sobie myśli "Cóż to może znaczyć?", "Może odliczanie do końca świata?".
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Pewnie to jakieś oznaczenie wiekowe. Też zauważyłam.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

pho3n1x Garnet i Yubari już o tym pisały :) To jest od ilu lat można dany film oglądać :)
pho3n1x

Pisały powiadasz... hmmm jakoś przeoczyłem, albo napisały to w tematach, które ignoruję. Ale co by nie powiedzieć kiepski ten pomysł. Dzisiaj, z racji choroby, oglądałem przez parę godzin tą ogłupiającą skrzynkę i najmniejsza liczba jaką zobaczyłem to było 7. Czyli co? Młodsi nie mogą w ogóle oglądać? :)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Trzeba sprawdzić od jakiego wieku są dobranocki :D Może też od 7 :D Nie zdziwiłbym się nawet :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pho3n1x pisze:Pisały powiadasz... hmmm jakoś przeoczyłem,
zajrzenie strone wstecz nie boli ^^ :wink:

pisalam co za palant to wymyslil...totalny bezsens :roll:

na wieczorynkach jest chyba zielone kolko :lol:
pho3n1x

Garnet pisze:pisalam co za palant to wymyslil...totalny bezsens
A to widziałem :)
Ale lekka paranoja. Teraz leci Bunt n Bounty i jest od lat siedmiu, a wczoraj przy komedii romantycznej było od lat 12 :wink:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nudzę się, więc postanowiłam powspominać starszawe, nedzne tasiemce made in usa. Na pierwszy odstrzał najwieksza z amerykańskich głupot, czyli <fanfary>:
Co to potrafia okulary i majtki na wierzchu
Głupio się przyznac, ale w czasach podstawówki przejmowałam się losami bohaterów. Nie wiem czy jest cos głupszego niż facet w niebieskich rajtuzach, czerwonych pampersach na tym, peleryną oraz zelem na włosach. żeby głupoty było mało to jeszcze okulary sprawiają, że jest już nasz koleś w pampersach ukryty i nikt go nie poznaje. Dlatego może wolę 1000 razy Batmana i Spidey'a :/ Tam nie ma się co dziwic, ze niewiasty nie rozpoznają swoich facetów. Bo niby po czym? zaroście Bacia i spojrzeniu Pajaczka? Eh.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

szymon majewski show... OMG..zna ktos durniejszy program?? :roll: szymon juz sie calkiem stoczyl..o ile mamy cie uszlo,nawet byly niektore naprawde fajne ujecia-np wieczorkowski w 'warszawa padla' :lol: to tego 'show' komentowac szkoda...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:szymon majewski show... OMG..zna ktos durniejszy program?? Rolling Eyes szymon juz sie calkiem stoczyl..
Nie widziałam, ale serce mi pęka, jak to słyszę. Przypomina mi się "Słów cięcie gięcie" sprzed dobrych kilku lat...ech, jak ja kochałam ten program _^_ i Majewskiego XDDD

Ja natomiast znieść nie mogę Chajzera w kolejnych bzdurnych teleturniejach - IMO facet, który w tv rejklamował już proszek i prał ludziom skapetki powinien być spalony do końca swoich dni jako prowadzący..ale widocznie się mylę :roll:

Podobnie sprawa się ma ze Strasburgerem, który sprawia wrażenie reliktu z przeszłości, podobnie jak cała ta Familiada.. Facet opowiada dowcipy, które nawet jego nie śmieszą, jest mistrzem w gadaniu o niczym i zanudzaniu...a jednak nadal ma wzięcie, bo co krok zapraszaja go na jakieś benefisy, programy, nawet reklamy kręci :lol:.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ciao darwin nie ma ..ktos teskni? XD nie dali gothow vs metali ...buu

Ivy pisze:znieść nie mogę Chajzera w kolejnych bzdurnych teleturniejach
taa..niejaki grasz czy nie grasz..czyli idz na calosc 2 XD
pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali :lol:

Ivy pisze:nawet reklamy kręci
jakis bank or sth like this ;/

Ivy pisze:wrażenie reliktu z przeszłości, podobnie jak cała ta Familiada.
ale wystroj studia zmienili :D < na jeszcze gorszy..>
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali
Każdy chciał się wyróżniać, żeby pan Zygmunt podszedł -_- aż żal, że tego nie puszczają - niezły był ubaw, jak ludzie robili z siebie najgorszych kretynów tylko po to,żeby wygrać zestaw AGD,albo pobawić się w "która bramka wygrywa"
Garnet pisze:ale wystroj studia zmienili n < na jeszcze gorszy..>
O__O Idą z duchem czasu :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”