E tam, ja mam kilka i sie nie chwaleJaco pisze: A propo - moja kochana kablówka dała mi do oglądania ruski kanał
Telewizja, czyli pranie mózgu.
Moderator: Moderatorzy
-
pho3n1x
-
pho3n1x
-
Erelen_Galakar
-
pho3n1x
Pisały powiadasz... hmmm jakoś przeoczyłem, albo napisały to w tematach, które ignoruję. Ale co by nie powiedzieć kiepski ten pomysł. Dzisiaj, z racji choroby, oglądałem przez parę godzin tą ogłupiającą skrzynkę i najmniejsza liczba jaką zobaczyłem to było 7. Czyli co? Młodsi nie mogą w ogóle oglądać? 
-
Erelen_Galakar
-
pho3n1x
- Go Go Yubari
- Ifrit

Nudzę się, więc postanowiłam powspominać starszawe, nedzne tasiemce made in usa. Na pierwszy odstrzał najwieksza z amerykańskich głupot, czyli <fanfary>:
Co to potrafia okulary i majtki na wierzchu
Głupio się przyznac, ale w czasach podstawówki przejmowałam się losami bohaterów. Nie wiem czy jest cos głupszego niż facet w niebieskich rajtuzach, czerwonych pampersach na tym, peleryną oraz zelem na włosach. żeby głupoty było mało to jeszcze okulary sprawiają, że jest już nasz koleś w pampersach ukryty i nikt go nie poznaje. Dlatego może wolę 1000 razy Batmana i Spidey'a
Tam nie ma się co dziwic, ze niewiasty nie rozpoznają swoich facetów. Bo niby po czym? zaroście Bacia i spojrzeniu Pajaczka? Eh.
Co to potrafia okulary i majtki na wierzchu
Głupio się przyznac, ale w czasach podstawówki przejmowałam się losami bohaterów. Nie wiem czy jest cos głupszego niż facet w niebieskich rajtuzach, czerwonych pampersach na tym, peleryną oraz zelem na włosach. żeby głupoty było mało to jeszcze okulary sprawiają, że jest już nasz koleś w pampersach ukryty i nikt go nie poznaje. Dlatego może wolę 1000 razy Batmana i Spidey'a
Nie widziałam, ale serce mi pęka, jak to słyszę. Przypomina mi się "Słów cięcie gięcie" sprzed dobrych kilku lat...ech, jak ja kochałam ten program _^_ i Majewskiego XDDDGarnet pisze:szymon majewski show... OMG..zna ktos durniejszy program?? Rolling Eyes szymon juz sie calkiem stoczyl..
Ja natomiast znieść nie mogę Chajzera w kolejnych bzdurnych teleturniejach - IMO facet, który w tv rejklamował już proszek i prał ludziom skapetki powinien być spalony do końca swoich dni jako prowadzący..ale widocznie się mylę
Podobnie sprawa się ma ze Strasburgerem, który sprawia wrażenie reliktu z przeszłości, podobnie jak cała ta Familiada.. Facet opowiada dowcipy, które nawet jego nie śmieszą, jest mistrzem w gadaniu o niczym i zanudzaniu...a jednak nadal ma wzięcie, bo co krok zapraszaja go na jakieś benefisy, programy, nawet reklamy kręci
ciao darwin nie ma ..ktos teskni?
nie dali gothow vs metali ...buu

pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali
taa..niejaki grasz czy nie grasz..czyli idz na calosc 2Ivy pisze:znieść nie mogę Chajzera w kolejnych bzdurnych teleturniejach
pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali
jakis bank or sth like this ;/Ivy pisze:nawet reklamy kręci
ale wystroj studia zmienili :D < na jeszcze gorszy..>Ivy pisze:wrażenie reliktu z przeszłości, podobnie jak cała ta Familiada.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Każdy chciał się wyróżniać, żeby pan Zygmunt podszedł -_- aż żal, że tego nie puszczają - niezły był ubaw, jak ludzie robili z siebie najgorszych kretynów tylko po to,żeby wygrać zestaw AGD,albo pobawić się w "która bramka wygrywa"Garnet pisze:pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali
O__O Idą z duchem czasuGarnet pisze:ale wystroj studia zmienili n < na jeszcze gorszy..>