E tam, ja mam kilka i sie nie chwaleJaco pisze: A propo - moja kochana kablówka dała mi do oglądania ruski kanał

Moderator: Moderatorzy
Nie widziałam, ale serce mi pęka, jak to słyszę. Przypomina mi się "Słów cięcie gięcie" sprzed dobrych kilku lat...ech, jak ja kochałam ten program _^_ i Majewskiego XDDDGarnet pisze:szymon majewski show... OMG..zna ktos durniejszy program?? Rolling Eyes szymon juz sie calkiem stoczyl..
taa..niejaki grasz czy nie grasz..czyli idz na calosc 2Ivy pisze:znieść nie mogę Chajzera w kolejnych bzdurnych teleturniejach
jakis bank or sth like this ;/Ivy pisze:nawet reklamy kręci
ale wystroj studia zmienili :D < na jeszcze gorszy..>Ivy pisze:wrażenie reliktu z przeszłości, podobnie jak cała ta Familiada.
Każdy chciał się wyróżniać, żeby pan Zygmunt podszedł -_- aż żal, że tego nie puszczają - niezły był ubaw, jak ludzie robili z siebie najgorszych kretynów tylko po to,żeby wygrać zestaw AGD,albo pobawić się w "która bramka wygrywa"Garnet pisze:pamietacie pierwsze odcinki jak ludzie sie jeszcze przebierali
O__O Idą z duchem czasuGarnet pisze:ale wystroj studia zmienili n < na jeszcze gorszy..>