Krakers pisze:Zresztą mamy tutaj trzy historyjki powiązane jedynie knajpką, dlatego ciężko tu mówić o jakiejś przewidywalności.
Ja od prawie samego początku wiedziałam, że
Kod: Zaznacz cały
Nancy jest to małą gówniarą i że będzie z tego romans. I od początku wiedziałam, że Goldie to nie Goldie tylko jej siostra bliźniaczka...tak samo jak wiedziałam, która "panienka" zdradzi pozostałe.
Co nie zmienia faktu, ze film mi się podobał...w porównaniu...
Krakers pisze:Najwiekszą wadą filmu był brak nici wiążącej widza z postaciami. Naprawdę było mi wszystko jedo kto zginie a kto przeżyje. Im szybciej skończą tym lepiej.
Tak, dokładnie. Tak znielubiłam od początku Artura, ze tylko czekałam, aż Keira Knightley (czy jak jej tam) przeszyje jego czaszkę strzałą. Ogólnie tak nudnego filmu, to ze świecą szukać...
Krakers pisze:A Bloom był w Królestwie Niebieskim i spisał się całkiem dobrze.
Znaczy: tutaj też był. Teraz Bloom jest w prawie każdej większej produkcji, gdzie nosi się sukienki <khe>.... ale o czym ja tu...Tego filmu nie widziałam. Wypada odwiedzić wypozyczalnię po kilku miesiącach przerwy.
Krakers pisze:grał elfa tak jak go grać powinien (dla mnie 10/10)
Nie no, Legolasa się nie uczepię. Jak dla mnie idealny elf.
Krakers pisze:był niezłym piratem
Wiesz, rola Johnny'ego Deppa tak przyćmiła Blooma, ze jakos wypadł dla mnie blado. Ma szanse uratować się Will w Piratach 2.