Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Aaaaa, czyli pomyliło mi się tylko z expami, sorry. :)
Sephiria pisze:
Ababeb pisze:ze znawcami się spierać nie będę...
Spokojnie - nie pogryzę ciebie, tak jak Matomanii :wink:.
Nigdy nic nie wiadomo. :lol: :lol: :lol:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Paul

Post autor: Paul »

moim zdaniem najbardziej wkurzajacym potworem jest ten kurdopel z atakiem voodo na aoeny oraz marbolo gdy sie nie ma ribona albo cos w ty stylu
targaroth

Post autor: targaroth »

Ababeb pisze: Z kolei Ultima to nic w porównaniu do Omegi.
w pelni sie z toba zgadzam... tylk ze jeden ból.. z 7 razy zabijalem ultime i loadowalem ale ani razu nie wypadlo mi 100 ultima stones... to sie nazywa pech :/
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Paul pisze:moim zdaniem najbardziej wkurzajacym potworem jest ten kurdopel z atakiem voodo
Tonberry.

Paul pisze:oraz marbolo gdy sie nie ma ribona albo cos w ty stylu
Great MALBORO jest bardziej irytujący ;) No, ale fakt, że jak się nie ma "First Strike" to może być problem ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ababeb pisze:Ujmę ten post tak: ci którzy uważają że Ruby jest trudny, nie korzystali z dobrodziejstw Diablosa i Doomtraina. Po za tym RD jest dość wrażliwy na status Sleep, dzięki czemu pokonanie go nie jest takie trudne.
Ja zawsze miałem tutaj Quistis Initiative i szybciutko używałem Level Down. RD padał po dwóch, trzech ciosach :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Sebek pisze:bo uparłem się żeby je bić Yuna+Auron+Tidus i nikt nie mógł w nie trafić.
Ostatecznie to można je ubić Holy od Yuny ;) (jeśli masz)

A tu można wypisywać potworki z FFX-2?? Jak tk to się w tym wypowiem, bo z FFX nie mam bliższego kontaktu. Wiem, że w FFX-2 jest CatNip no ale bez niego są trudne potworki :) Problem mi sprawiał ten smok czerwony we Via Infinito oraz chyba najgorszy Chac (on przecież był trudny nawet z CatNipem). Kończę.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Czips

Post autor: Czips »

Najtrudnioejsi według mnie są: Dark Aeony i Jecht (Braska Final Aeon), a propo Dark Aeonów, to ja kje przejść i gdzie ta kwłaśiwie się znajdują?
Czips

Post autor: Czips »

Skończcie, zejdźmy na teamt, co jak co ale dla mnie najdziwniejszym stworem (jeśli chodzi o wygląd) jest Anima (Aeon z Dziesiątki), Dość dziwnie wygląda tak obwiązana łańcuchami, a na dodatek jeszcze dziwaczniej się ją wzywa (kotwicą :D)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Właśnie miałam bliskie spotkanie z Ozmą- sama nie wiem, czy jest trudny, czy nie...moja drużyna to istne pośmiewisko- levele ok 50, szans z nim nie mam narazie. Ciekawe sobie miejsce wybrał na mieszkanie..
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Ivy pisze:levele ok 50
Mogą wystarczyć :wink: Przy dozie szczęścia ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

właśnie przypomniałam sobieTiamata ..jenyy .....nie mogłam tego przejść ..i nie przeszłam ..moja drużyna też leżała ..ja nawet chyba do 50 levelu nie dobiłam :/ miałam 7 etherów na całą Memorie :/ no i nie przeszłam :/
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

On cieniutki był... Tylko miał chyba taki atak że z pola walki wywalał... To było takie... Yanowe :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Witam wszystkich .. dawno nie zaglądałem na faroum Krypty .. z czystego lenistwa:P widze że ten teamt cały czas jest tutaj obecny .. dziwi mnie to bo ile można się sprzeczać o to który potwór/boss jest najtrudniejszy. Prawda jest taka jak to napisał Shimon że jak ma się napakowane postacie to wszystko jest banalne. Np wszystkie weapony w ff7 w moim przypadku zabijają się o mnie same .. ja tylko do nich podchodze i wstaje od kompa bo ile razy można oglądac jak ponoszą klęske. W ff8 żaden z rpzeciwników nie stważa większych problemów. Co do ff9 nie będe się wypowiadał bo gra ta nie przypadła mi do gustu i jakoś nie moge się do niej przekonac i jej przejść :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Mischi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Mischi »

Boni pisze:On cieniutki był... Tylko miał chyba taki atak że z pola walki wywalał... To było takie... Yanowe
Masz na myśli Snort - używa go pod koniec walki, głownie jako kontratak

Z Tiamatem trzeba walczyć w miarę szybko, bo ciagle absorbuje twoje siły wiatlne zwiększając przy tym swoje (pamiętam jak absorbował Strenght od moich postaci - potem uderzał Silent Claw'em za 6000+)
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Właśnie przypomaniłem sobie nazwe "potwora" którego nie jestem w stanie zabić w ff7 tak więc cofam to co napisałem że wszyscy są łatwi ... jest to Chocobos, swoją drogą nie znam osoby która byłaby w stanie go zabić :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”