Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Też lubie tą reklamę. Najbardzie mi się podoba końcówka. "dla wszystkich, Dla każdego", albo "dla równych gości, i wyróżniających się".Ja w ogóle lubie reklamy z coca coli.Lubię reklamę Coca-Coli. Z tymi butelkami i tym narratorem [?]. Fajny pomysł i oryginalne wykonanie.
Najbardziej niepooba mi się reklama Fererro Rosche(?), tych czekoladek. Ten końcowy tekst "Fererro, naprawde nas rozpieszczasz". Jak mnie ten tekst denerwuje.
Od teraz pamiętaj, żeby na każdej imprezie łazić z piramidą Ferrero, bo inaczej wyjdziesz na wsioka, który nie potrafi dogodzić swoim gościom 
A reklama CocaColi jest sympatyczna
Ponadto spodobała mi się nowa reklama Noki 364740426473654, tej, w której dzieciak najpierw układa coś z klocków, a na końcu wygrywa (bodajże) na pianinku melodię Nokii- mój ulubiony moment w tej reklamie
No i jeszcze Microsyfu (tam, gdzie mamy ludzi i dorysowywane są ich plany i marzenia)
I... i jeszcze coś wymyśle (niech tylko włączę telewizor :D )

A reklama CocaColi jest sympatyczna

Ponadto spodobała mi się nowa reklama Noki 364740426473654, tej, w której dzieciak najpierw układa coś z klocków, a na końcu wygrywa (bodajże) na pianinku melodię Nokii- mój ulubiony moment w tej reklamie

No i jeszcze Microsyfu (tam, gdzie mamy ludzi i dorysowywane są ich plany i marzenia)
I... i jeszcze coś wymyśle (niech tylko włączę telewizor :D )
Chodzi chyba o Dove......Rekalma jakiegoś kosmetyku (nie pamiętam ale coś do skóry)
Muzyczka grana na pianinie mi się podoba n
Mi siem podoba, ale tam raczej skrzypce przeważały to raczej nie to chyba.......
Co do reklam, to fajna jest czekolady, z motywem tango, żeby nie ruch itp...
glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit