Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
-
Lady Luck
-
Elektrodek
Też lubie tą reklamę. Najbardzie mi się podoba końcówka. "dla wszystkich, Dla każdego", albo "dla równych gości, i wyróżniających się".Ja w ogóle lubie reklamy z coca coli.Lubię reklamę Coca-Coli. Z tymi butelkami i tym narratorem [?]. Fajny pomysł i oryginalne wykonanie.
Najbardziej niepooba mi się reklama Fererro Rosche(?), tych czekoladek. Ten końcowy tekst "Fererro, naprawde nas rozpieszczasz". Jak mnie ten tekst denerwuje.
-
Lady Luck
Od teraz pamiętaj, żeby na każdej imprezie łazić z piramidą Ferrero, bo inaczej wyjdziesz na wsioka, który nie potrafi dogodzić swoim gościom 
A reklama CocaColi jest sympatyczna
Ponadto spodobała mi się nowa reklama Noki 364740426473654, tej, w której dzieciak najpierw układa coś z klocków, a na końcu wygrywa (bodajże) na pianinku melodię Nokii- mój ulubiony moment w tej reklamie
No i jeszcze Microsyfu (tam, gdzie mamy ludzi i dorysowywane są ich plany i marzenia)
I... i jeszcze coś wymyśle (niech tylko włączę telewizor :D )
A reklama CocaColi jest sympatyczna
Ponadto spodobała mi się nowa reklama Noki 364740426473654, tej, w której dzieciak najpierw układa coś z klocków, a na końcu wygrywa (bodajże) na pianinku melodię Nokii- mój ulubiony moment w tej reklamie
No i jeszcze Microsyfu (tam, gdzie mamy ludzi i dorysowywane są ich plany i marzenia)
I... i jeszcze coś wymyśle (niech tylko włączę telewizor :D )
-
Elektrodek
-
Lady Luck
-
Darios
Chodzi chyba o Dove......Rekalma jakiegoś kosmetyku (nie pamiętam ale coś do skóry)
Muzyczka grana na pianinie mi się podoba n
Mi siem podoba, ale tam raczej skrzypce przeważały to raczej nie to chyba.......
Co do reklam, to fajna jest czekolady, z motywem tango, żeby nie ruch itp...
glamorous vamp
-
Elektrodek
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Darios
-
Elektrodek
-
Lady Luck