Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Taa, koleś od "Peżota" faktycznie jest full wypas!! Muszę znaleźć tę te rklamę i ją sobie ściągnąć!!
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Lubię reklamę Coca-Coli. Z tymi butelkami i tym narratorem [?]. Fajny pomysł i oryginalne wykonanie.
Też lubie tą reklamę. Najbardzie mi się podoba końcówka. "dla wszystkich, Dla każdego", albo "dla równych gości, i wyróżniających się".Ja w ogóle lubie reklamy z coca coli.
Najbardziej niepooba mi się reklama Fererro Rosche(?), tych czekoladek. Ten końcowy tekst "Fererro, naprawde nas rozpieszczasz". Jak mnie ten tekst denerwuje.
Lady Luck

Od teraz pamiętaj, żeby na każdej imprezie łazić z piramidą Ferrero, bo inaczej wyjdziesz na wsioka, który nie potrafi dogodzić swoim gościom :P

A reklama CocaColi jest sympatyczna :)

Ponadto spodobała mi się nowa reklama Noki 364740426473654, tej, w której dzieciak najpierw układa coś z klocków, a na końcu wygrywa (bodajże) na pianinku melodię Nokii- mój ulubiony moment w tej reklamie :)
No i jeszcze Microsyfu (tam, gdzie mamy ludzi i dorysowywane są ich plany i marzenia)
I... i jeszcze coś wymyśle (niech tylko włączę telewizor :D )
Elektrodek

nonono. Fajne są te reklamy noki i microsoftu. Fajna jest też reklama tych 3 dziwnych noki. Jedna gryba sruga chuda a trzecia zwyczajna. Fajowa jest reklama HEYAH z tą wielką lapą która obniżyla wajche.
Lady Luck

Elektrodek pisze:Fajna jest też reklama tych 3 dziwnych noki.
Niop. Szczególnie fajna w nich jest muzyczka :)
Darios

Post autor: Darios »

Rekalma jakiegoś kosmetyku (nie pamiętam ale coś do skóry)
Muzyczka grana na pianinie mi się podoba :)
Lady Luck

Nivea...? "KONIEC Z SUCHĄ SKÓRĄ!!"??

Jeśli o tę chodzi... nie podoba mi się...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Rekalma jakiegoś kosmetyku (nie pamiętam ale coś do skóry)
Muzyczka grana na pianinie mi się podoba n
Chodzi chyba o Dove......

Mi siem podoba, ale tam raczej skrzypce przeważały to raczej nie to chyba.......

Co do reklam, to fajna jest czekolady, z motywem tango, żeby nie ruch itp...
glamorous vamp
Lady Luck

Bonifacy_i_zdun pisze:Chodzi chyba o Dove......
A jeśli o Dove, to fajna ;)
Darios

Chodzi mi o tą i o tą, sama reklama nivea nie podoba mi się, tylko music :)
Elektrodek

Cinder Bueno. Nawet fajne. Nieweim czemu mi się podoba ta muzyczka. "is this Confusion"
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Kinder przez "K" ;)

No fajna jest ta piosenka w tle. Ściągnęłam ją sobie nawet...erm... co ja tu... aha.

I śmieszna jest reklamówka, że LOTR I bedzie w TVN :lol:
Darios

To z tym ślubem? :lol:

Jka zwykle reklamy tele2 doprowadzają do szału :x "Prosze zobaczyć, nie muszę nawet schodzić z fotela!" <tu koleś podnosie poręcz od fotela i wyciąga z niej telefon :?
CoZaGłUpOtA!
Elektrodek

Superowa i śmieszna jest reklama na vivie niemieckiej i na mtv(chyba każdy rodzaj[na boreme jest ta reklama]) że taki kosmitek bawi się że jedzie motorem i takie fajne dzwięki wydaje. Prawie się zlałem. :D
Lady Luck

Przed chwila zobaczyłam reklame Lucas Banku, gdzie pracownicy zaczynają świrować i "uprawiać" sport w pracy. Dobry numer :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”