To zwykła symbolika, my dear.Faris pisze:bo kiedy dośc dużo postac łazi po mapce, a miasta są od niej tylko trochę większe to karykaturalnie wygląda

Moderator: Moderatorzy
Z przyjemnością zobaczyłabym, jakby się taka mapka prezentowała na PS2.. Już ta z FFIX jest niczego sobie, a questy np z chocographami całkiem ciekawe - mogliby w FFXII xzrobbić powrót do źródeł i dać możliwość eksploracji mapy świata + ukryte lokacje, skarby, wiele środków transportu etc..Przecież square mówiło że mapa będzie jak w poprzednich częściach...
Ja bym tam chciał taki systemGokulo pisze:Wydaje mi sie, ze robienie naprzyklad sphere grid tylko dla umiejetnosci bojowych a inyn system dla magii jest beznsensu
Na wepony bym specjalnie nie liczył,co najwyżej,dadzą cos na wzór podpakowanych przeciwników jak na MA.Kaizer pisze:może wkońcu dadzą z 5-7 weaponów a nie jak w ffx tylko dwa weapony
Który to trailer? Przegladałam ten , co mam (łącznie z AMV skręconym z kilku trailerów) i ja tam nic takiego nie widdzę.Boni pisze:wydaje mi się że na jednym z trailerów na samiutkim końcu jak wyskakuje statek powietrzny, pokazywana jest mapa.... Było to w trailerze jak na końcu takie chmury były etc. i statek tak leci i wyskakuje zza jakiejś skalnej blokady i widzimy kilka miast (?)... .To chyba mapa.... A jeśli tak to uhuhu
Nie mam go (niestety) na kompie, ale cóż... Jak mówiłem, przez trailer przewijają się scenki, jak w obłokach jakieś zdania się pokazują etc. ale oczywiście sam mogę się mylić etc. Ech... :]Ivy pisze:Który to trailer? Przegladałam ten , co mam (łącznie z AMV skręconym z kilku trailerów) i ja tam nic takiego nie widdzę.
CUDO!Go Go Yubari pisze:Players will be able to rotate the camera freely to get a good view of the surroundings
To też. Heh, przypominają mi się czasy BG, planescape etc.Go Go Yubari pisze:It's also possible to pause during the battle with the Circle button for issuing commands and switching control to the other two characters at any moment.
Erm, ee.... dziwneGo Go Yubari pisze:Green is a new branch of Magic
Nie ma to jak walenie na ślepoGo Go Yubari pisze:Characters will automatically keep on attacking the enemy until the battle ends or a new command is issued
To raczej było już pewne ale wolałbym 4 postacie...Go Go Yubari pisze:+ Three party battles
Go Go Yubari pisze:No more battle transitions or victory poses.
pffffffff...... i czym tu się chwalićGo Go Yubari pisze:Other than Black and White, Green is a new branch of Magic.
Aha! Czyli standardowo. No i kulGo Go Yubari pisze:Similar to FFX-2, commands are issused, the ATB bar begins to fill and the character will perform the action when his or her ATB bar is full.
jakby nie patrzec to kazdy finalowy boss jest easy ^^ ale ten z 10 pokazuje na co zeszla juz seria ffKaizer pisze:VERY HARD finalny bossiu bo finalny bossiu w ffx to totalna ciota i wstyd bo był zbyt łatwy