Boni pisze:Edey
Nie zauważyłem u niej jakiegoś szczególnego poweraBoni pisze:Giga power przez krótki czas

W 12 najbardziej mnie ciekawi wachlarz klas, szczególnie te nowe (chyba nie dadzą tego samego

Moderator: Moderatorzy
Ja bym się głównie przyczepiła do włosów- niezbyt męska fryzura, no i kolejny blondyn (ech...a gdzie Ci bruneci się podzialiGo Go Yubari pisze:Vaan to gorsze dziecko z wygladu jak Tidus
Moja nadzieja ^^' Co z tego ,że kopia Laguny..Go Go Yubari pisze:Koles z dłuzszymi, czarnymi włosami jest całkiem-całkiem.
Wtedy ograniczenie wiekowe musiałoby pójść w górę, a do tego SE nigdy nie dopuści. Poza tym w jednym z pierwszych doniesień o FFXII i Fran pojawiła się wzmianka o jej romansie z tym Belfearem, czy jak mu tam było..znalazła się tam także wieść, że w FFXII miałyby się pojawić po raz pierwszy elementy erotyki, ale w to szczerzę wątpię...Go Go Yubari pisze:Może zrobia wreszcie jakieś yuri? Ashee - Franuś...
jaki nobuo?:)Boni pisze:Przynajmnie nobuo jest i nie ma tej ekipy od FFx która ostatnio wiodła prym. Może być lepiej
bedzie trojkacik -vann+penelo+asheIvy pisze:Poza tym w jednym z pierwszych doniesień o FFXII i Fran pojawiła się wzmianka o jej romansie z tym Belfearem, czy jak mu tam było..znalazła się tam także wieść, że w FFXII miałyby się pojawić po raz pierwszy elementy erotyki, ale w to szczerzę wątpię...
Zawsze może jakas postac poboczna się znajdzieGarnet pisze:btw szkoda ze dalej nie ma nikogo z czerwonymi wlosami
A mi sie marzy,by XII była trudna,wymagająca,zarówno walki jak i zagadki logiczne.Po dziecinnie prostej X,chce pograć w na poziomie HARDKaizer pisze:mam nadzieje że ff12 bedzie bardziej dopasiony niz ff10 bo mi w ffx nie podobała sie fabuła bo była zbyt smutna, jak dadza od cholery tych specjalnych komend,czarów,summonów bo po pierwsze komend było mało w ffx,po drugie czarów powino być troche wiecej,po trzecie w ff10 było zbyt mało summonów co było do kitu ja zawsze lubiałem mieć dużo summonów,może wrócą do starego systemu level up
Mam nadzieję, że bedą klasyczne levele, ale jak będzie wygladać ten cały sytem, magia czy summony przyjdzie nam poczekać :]Kaizer pisze:może wrócą do starego systemu level up
Tak,żeby na samym początku zwykłe Gobliny dziabały po 9999 :DTomajS pisze:Po dziecinnie prostej X,chce pograć w na poziomie HARD
Hmm właśnie, prydałoby się - i nie chodzi mi tu o zagdki typu Cloistery, gdzie tylko trzeba kombinować, co robić ze sferami...Zauważyłam, że praktycznie w fabule w żadnym FF nie można się zaciąć.TomajS pisze:zagadki logiczne
faktycznie...Kaizer pisze:mi w ffx nie podobała sie fabuła bo była zbyt smutna,
nie zapowiada sie aby w 12 bylo ich multumKaizer pisze:po trzecie w ff10 było zbyt mało summonów co było do kitu ja zawsze lubiałem mieć dużo summonów,
heh,zawsze cos :] final fantasy...a fantasy to w tej grze sporo...zadnych urozmiacen jesli chodiz o fryzuryTomajS pisze:Zawsze może jakas postac poboczna się znajdzie
i kolejny plus dla serii xeno,zagadki w 2 jak i same walki nie raz dzialaly mi na nerwach..a xenogears to ejden z trudniejszych rpgowTomajS pisze:A mi sie marzy,by XII była trudna,wymagająca,zarówno walki jak i zagadki logiczne
Kod: Zaznacz cały
on jest osoba ktora aresztowala bascha,co bylo widac na traileru,ktory kiedys tam moglismy ogladac:P
Zwłaszcza, ze w FFX aeony odgrywały dość istotną rolę, trochę to dziwne, że było ich tak niewiele. Z drugiej jednak strony przyzywało je się na normalną walkę, a nie do wykonania 1 ataku. Mi tam taka ilośc pasuje. Zresztą i tak uzywam obecnie z 2-3 aeony...wiecej, jak mnie sytuacja przycisnie.Garnet pisze: Kaizer napisał/a:
po trzecie w ff10 było zbyt mało summonów co było do kitu ja zawsze lubiałem mieć dużo summonów,
nie zapowiada sie aby w 12 bylo ich multum
To mi akurat nie przeszkadzaGarnet pisze:co do walki chyba bedzie zblizona do systemu z 11
Koncert życzeńKaizer pisze:aha i nie chce żeby gra była HARD wolałbym zeby od początku była łatwa a na końcu HARD i życze sobie 5-7 weaponów + VERY HARD finalny bossiu
Ten z FF7 to już klasyka - ogromna możliwość rozwoju, prostota..ale zmiany są dobre, pozostaje już tylko kwestia przyzwyczajenia się.Kaizer pisze:no serio wolałem stary system level-upów i materii w FF7
labirynt? nie żartuj - na początku każda postać ma jasno wytyczoną ścieżkę i przy odrobinie uwagi w ciągu ok 20 godzin gry można ją przeprowadzić przez grid bez większych problemów, aż do uzyskania jej najlepszych zdolności... a później kilkadzieisąt godzin okrążania całej siatki - czasochłonne,ale nieszczególnie skomplikowaneKaizer pisze:bo w ffx system uczenia sie czarów był labiryntem.
Ivy pisze:labirynt? nie żartuj - na początku każda postać ma jasno wytyczoną ścieżkę i przy odrobinie uwagi w ciągu ok 20 godzin gry można ją przeprowadzić przez grid bez większych problemów, aż do uzyskania jej najlepszych zdolności... a później kilkadzieisąt godzin okrążania całej siatki - czasochłonne,ale nieszczególnie skomplikowane Nie miałabym nic przeciwko temu,żeby podobne rozwiązanie było też w FFXII
Ja bym połączył Lv.upIvy pisze:Co do systemu magii - polubiłam zarówno level upy jak i sphere grid, junctiony też były w porządku.. do nowości przywyknę, oby tylko była duż możliwość rozwoju postaci.
Ale jest MA i Dark Aeony - czy taki wstyd? A wspomnijmy, że w FF8 i FF9 też ich nie było wiele - po prostu w FF7 odgrywały znaczącą rolę w fabule i dlatego było ich sporo. Ale żeby dali w FFXII jakieś Sapphire'y, Emerald'y, Ruby, Omegi czy Ultimy to byłabym zadowolonaKaizer pisze:dwa weapony to przyniosło wstyd wsród mega-bossów!