Shimon pisze:nic sie nie stanie jak sie cofnie,zawsze mozna uciec od tego pana
gorzej jak on bedzie mial first strike... :D
cofaj sie teleportem

Moderator: Moderatorzy
Najpierw przejdź Sina i zabierz się za kaktusa,..ale mnie się wydaje,że coś pomyliłaś - miałaś animację,jak cactuar wskakuje do save Sphery?dzuljet pisze:qest z cactuarami... mianowicie cactuar nr 9 zmyka na statek i ja mam go tam na otwartym pokladzie podejsc.. tylko mnie sie tam zaczyna walka z Sin i zadnego cactuara nie mam n co z tym fantem??
Ale szukałaś go na pokładzie (tam, gdzie sie walczyło z Evrae przed ślubem )? Bo ja nie wiem, w czym problem, skoro walka z sinem zaczyna się wtedy, gdy wybierzemy na mapie lokację Sin - wcześniej nie ma szans. Po animacji z cactuarem w sferze idź na odkryty pokład i tam ta scenka MUSI być. Jak coś mimo wszystko nie gra, to spróbuj w ostateczności wczytać grę przed scenką z kaktusem i najpierw rozprawić się z Sinem..jednak upierałabym się, że robisz coś nie takdzuljet pisze:nic nie dosalam...
on po prostu pozwolil sobie zniknac w save'ie
Spróbuj wrócić na Bikanel, przejść z oazy do kolejnej lokacji, po czym znowu powrócić do oazy - może scenka się powtórzy. jeśli nie,pokonaj Sina i ponownie wejdź na pokład statku.dzuljet pisze:musiealm wczesniej wcisnac lokacje sin w takim razie n i nie pojsc na poklad tylko sobie wedrowac dalej po swiecie n
Jakie ryby? Na Gagazet niewiele ich jest - to on jest tak prosty do odblokowania? Miałam go za pierwszym razem lae nie wiedziałam,za które stwory ^^'- Shinryu - za złapanie min. 2 z wszystkich występujacych na Mt.Gagazet ryb (Mega Elixir x30)