Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Feniks FORUM TO NIE CZAT. Czat na forum masz w oddzielnym okienku. Koniec dyskusji.

[ Dodano: 05-07-29, 16:06 ]
A czat Ivy to głównie
-cze
-cze!
-co tam?!
-super!
-to super! :D

etc.
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Chciałem tylko jakoś rozruszać towarzystwo :)
Ps: Od dzisiaj zaliczam się do grupy ludzi jedno-komórkowych :). Kupiłem sobie Siemensa s55, nawet fajny :) chociaż nie lubię komórek.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ja mam starego C35i i jestem z niego dumny :D
Maester

Post autor: Maester »

A ja nieco młodszego A52 i też mi wystarcza. :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jaco pisze:Ja mam starego C35i i jestem z niego dumny n
Mam S35 i - taki brzydki ze starą baterią, ale Siemensy i tak lubię najbardziej :P
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ivy pisze:Mam S35 i - taki brzydki ze starą baterią, ale Siemensy i tak lubię najbardziej
Toż to praktycznie to samo co mój :D I wcale nie jest brzydki :P
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

ja mam Siemensa C62 i tyle butów co ode mnie dostał nawet nie zliczę...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jaco pisze:Toż to praktycznie to samo co mój n I wcale nie jest brzydki n
Faris ma C35i więc to już zakrawa o patriotyzm jakiś względem Siemensa :D. A mój jest brzydki bo stary i pościerany - kupion za stówkę, żebym miał w czym kartę trzymać :D

[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
BeeBBo pisze:ja mam Siemensa C62 i tyle butów co ode mnie dostał nawet nie zliczę..
BeeBBo -czemu mnie to nie dziwi? :P
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Ivy pisze:BeeBBo napisał/a:
ja mam Siemensa C62 i tyle butów co ode mnie dostał nawet nie zliczę..

BeeBBo -czemu mnie to nie dziwi?
nie żebym był agresywny od razu..... :wink: Po prostu czasem mnie nie słucha... :twisted:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Siemensy są niekiedy lepsze od Nokii.Ogólnie podobno Nokia jest najłatwiejszym w obsłudze telefonem komórkowym na świecie,ale Siemens ma z kolei jedne z najlepszych baterii,bez rozmów i grania potrafią wytrzymać nawet tydzień.Samsungi np, niektóre trzeba ładować czasami nawet co dwa dni.Ja sam mam Siemensa A50,co prawda nie używam go do komunikacji wychodzącej,bo mam coś na karcie może raz na 1/3 roku :D,ale się sprawuje dobrze.Plusem Siemensów,jest również ich wytrzymałość ogólna jako telefonów komórkowych.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Jaco pisze:Ja mam starego C35i i jestem z niego dumny n
Ja tam nie przywiązuję uwagi do komórek - nie lubię dzwonić, a wysyłanie SMSów to dla mnie męka - nie chce się ;) A C35i mi całkowicie wystarczy - mały, zgrabny, co tam, że czarno - biały :] Nie ma sensu szpanować nowiutka, kolorową komórką (a takiego znajomego mam).
Jaco, witaj w klubie :D

[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
Nienormalny_PS2 pisze:Siemensy są niekiedy lepsze od Nokii.
Mi się bardziej Siemensy z wyglądu podobają - są bardziej zgrabne, a Nokii takie kwadratowe. Zależy od modelu, ale te pierwsze mi jakoś bardziej przypasowały.
Maester

Post autor: Maester »

Dokładnie to samo myślę, do bajerów typu grafika, dźwięk, filmy, kolorowe światełka, fajerwerki, wodotryski i dziesięć dzwonków z szaloną żabą (O_o) mam komputer i konsolę. Dla mnie komórka służy do dzwonienia i wysyłania SMS'ów, dlatego też nie wymieniam starszego modelu na nowszy, bo tak jak napisałem już wcześniej, zapalniczka, aparat fotograficzny, wykałaczka i test ciążowy w telefonie mi niepotrzebne. :D
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Nienormalny_PS2 pisze:Siemens ma z kolei jedne z najlepszych baterii,bez rozmów i grania potrafią wytrzymać nawet tydzień.
W instrukcji piszę, że s55 wytrzymuje 300h czyli teoretycznie 12 i pół dnia.
Zarzuciłem sobie tapetkę z Sephirothem :)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

A ja się nie umiem posługiwać komórką :smile: Wetkali mi takiego złoma, to mam, ale nie potrafię nawet odebrać 2 telefonów na 3. Jak ważny telefon, to wołam Abe'a :wink: W każdym razie leży sobie w moim pokoju, koło komputera i sieje w głosnikach(komórka, nie Abe). Do posiadania draństwa zmusza mnie rodzina ;)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

A ja nie mam aktywowanej opcji rozpoznawania numeru - ktoś do mnie dzwoni, ja nie wiem kto i zawsze odbieram na oślep. XD Dobrze, że przynajmniej wiem, kto SMSa wysyła :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”