Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Faris ma C35i więc to już zakrawa o patriotyzm jakiś względem Siemensa :D. A mój jest brzydki bo stary i pościerany - kupion za stówkę, żebym miał w czym kartę trzymać :DJaco pisze:Toż to praktycznie to samo co mój n I wcale nie jest brzydki n
[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
BeeBBo -czemu mnie to nie dziwi?BeeBBo pisze:ja mam Siemensa C62 i tyle butów co ode mnie dostał nawet nie zliczę..

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Siemensy są niekiedy lepsze od Nokii.Ogólnie podobno Nokia jest najłatwiejszym w obsłudze telefonem komórkowym na świecie,ale Siemens ma z kolei jedne z najlepszych baterii,bez rozmów i grania potrafią wytrzymać nawet tydzień.Samsungi np, niektóre trzeba ładować czasami nawet co dwa dni.Ja sam mam Siemensa A50,co prawda nie używam go do komunikacji wychodzącej,bo mam coś na karcie może raz na 1/3 roku :D,ale się sprawuje dobrze.Plusem Siemensów,jest również ich wytrzymałość ogólna jako telefonów komórkowych.
Ja tam nie przywiązuję uwagi do komórek - nie lubię dzwonić, a wysyłanie SMSów to dla mnie męka - nie chce sięJaco pisze:Ja mam starego C35i i jestem z niego dumny n

Jaco, witaj w klubie :D
[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
Mi się bardziej Siemensy z wyglądu podobają - są bardziej zgrabne, a Nokii takie kwadratowe. Zależy od modelu, ale te pierwsze mi jakoś bardziej przypasowały.Nienormalny_PS2 pisze:Siemensy są niekiedy lepsze od Nokii.
Dokładnie to samo myślę, do bajerów typu grafika, dźwięk, filmy, kolorowe światełka, fajerwerki, wodotryski i dziesięć dzwonków z szaloną żabą (O_o) mam komputer i konsolę. Dla mnie komórka służy do dzwonienia i wysyłania SMS'ów, dlatego też nie wymieniam starszego modelu na nowszy, bo tak jak napisałem już wcześniej, zapalniczka, aparat fotograficzny, wykałaczka i test ciążowy w telefonie mi niepotrzebne. :D
A ja się nie umiem posługiwać komórką
Wetkali mi takiego złoma, to mam, ale nie potrafię nawet odebrać 2 telefonów na 3. Jak ważny telefon, to wołam Abe'a
W każdym razie leży sobie w moim pokoju, koło komputera i sieje w głosnikach(komórka, nie Abe). Do posiadania draństwa zmusza mnie rodzina 

BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE