Ale 1000 words to jest wersja angielskaKermi pisze:"1000 words" jest 1500 razy lepsza od angielskiej wersji.

Tylko wiedzieć chcemyKermi pisze: W ogóle nawet muzyczka jest taka bardziej "babska"... I nie czepiajcie się o wszystko co powiem!!!

Moderator: Moderatorzy
Ale 1000 words to jest wersja angielskaKermi pisze:"1000 words" jest 1500 razy lepsza od angielskiej wersji.
Tylko wiedzieć chcemyKermi pisze: W ogóle nawet muzyczka jest taka bardziej "babska"... I nie czepiajcie się o wszystko co powiem!!!
To dla męskiej części graczy normalna gra.Ja jestem romantyk i mi się podobają np takie motywy,więc to nie tylko babskie.I zastanawia mnie dlaczego większość Twoich zdań kończy się trzema kropkami :D.Kermi pisze:A na myśli miałam babska, bo fabuła jest głównie związana z tym, że Yuna chce odnaleźć Tidusa, a co to takiego dla męskiej części graczy?
Eiko ma rację - 1000 Words - angielska, Sen no Kotoba - japońska.Eiko pisze:Kermi napisał/a:
"1000 words" jest 1500 razy lepsza od angielskiej wersji.
Ale 1000 words to jest wersja angielska Rolling Eyes
To jest forum dyskusyjne. Mozna się przyczepiać do niektórych zdań. Tylko chodzi o to, żeby nie mieszać użytkownika z błotem -_-'Kermi pisze:I nie czepiajcie się o wszystko co powiem!!! Bo qrde tak jest od samego początku...
Dla mnie może już niech będzie "babska", ale jak dla mnie nie finalowa, bo nie ma naprawdę takiego kawałka, który by mi wpadł w ucho.Kermi pisze:W ogóle nawet muzyczka jest taka bardziej "babska".
Jednak nieBoni pisze:Serio? O, tego żem nie wiedział Shocked
To facet :]gokusama pisze:Uematsu sie postarala
Nie znajdziesz tu za wielu osób, które podzielą Twoje gusta, ale ile ludzi, tyle różnych opiniigokusama pisze:w FFX-2 rowniez bardzo dobrze, 1000 Words naprzyklad n.
Ale to też kwestia gustu - nie każdemu pasuja takie nowoczesne kawałki.gokusama pisze:FFX-2 rowniez bardzo dobrze, 1000 Words naprzyklad n.
Po prostu lepsza jakos dźwięku, to też ważne. :]gokusama pisze:Najlepsza muza jest chyba w FFX,
Nie ma to jak szczególowa odpowiedzIzrail pisze:"tym-co-jest-na-2-i-3-i-5-rozdziale" Laughing
Dosyc typowa, musze przyznacIzrail pisze:Wersja z ostatniej Ultimecii jest najlepsza :]
Szczególnie takie "ua-ua-uauaua" jakby to nazwac :D To chyba nazywa sie Clash :]Izrail pisze:z Final Battle