Moderator: Moderatorzy
staly element u osob ...znanych..hehIvy pisze:Ech, oprzeklęte ciemne okulary ^^
powiem jedno-Twoja mama to skarb...ech...coz inni maja zycie piekne..inni troche mniej < btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci?Ivy pisze:A miała jakikolwiek powód? Moja jakoś nigdy mi nie dogadywała z powodu dziwactw na głowie
...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :] >Erelen_Galakar pisze:Garnet, to ty na tych zdjęciach??
Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciuGarnet pisze:...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :]
Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnieGarnet pisze:btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci?
fajna kobitka,nie ma coIvy pisze:Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciu
zazdroszcze..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........Ivy pisze:Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnie
Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.Garnet pisze:..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........
Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używamGarnet pisze:a tak jeszcze do wloskow..ja niestety mam bardzo dlugie
ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...pho3n1x pisze:Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
dlugie wloski u panow sa bardzo ladniutkie jeslipho3n1x pisze:Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używam
Nie wiem czy mi pasowałyGarnet pisze:a-pasuja
Dbać dbałem, ale NIGDY nie czesałemGarnet pisze:b-sa zadbane
To żadne whatever,są tacy co Ciebie rozumieją.Ja mam ze starymi jazdę od 14 roku życia,a co robię z wyglądem tyczy się oczywiście ich krytyki.Jak sobie kupiłem kiedyś pierwszą obrączkę to stary do mnie:Garnet pisze:pho3n1x napisał/a:
Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...
heh to teraz juz wiem co te dziadki we mnei widza :Dpho3n1x pisze:bleh pamiętam jak kiedyś rano, idąc do szkoły przechodziłem koło takiego punktu w moim mieście, gdzie często siedzą ludzie i sprzedają np. truskawki. Idę sobie a tu nagle, bez ostrzeżenia pada w moją stronę (od jakiejś starszej babki, wyglądała na zaawansowaną 40) "Truskaweczkę?" - i do koleżanki "Słodziutki... jak cukiereczek". Myślałem że trupem padnę na miejscu. Od tamtego momentu postanowiłem ściąć
potrzebna by byla jakas specjalistkapho3n1x pisze:Nie wiem czy mi pasowały
Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcieGarnet pisze:fajna kobitka,nie ma co Wink
ech..lol...i nie wiem czy brac to jako kompelement czy obelgeIvy pisze:Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcie
o wlasnie,pamietam ja,zaomnialam dc do zakladekIvy pisze:Teraz i ja trafiłam na tę stronę:
do tego tez trzeba miec vide odpowiednia urode,ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiatIvy pisze:I jak panowie - ładniej wygląda w makijażu,czy bez?
Większość znajomych facetów puka się w głowę, jak mówię,że takie podkreślone kredką oczy mi się podobają ^^' Każdy dorzuca "Nie jestem gejem, żeby się malować.." geeez, jakby to miało świadczyć o orientacji seksualnej -_-Garnet pisze:ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiat n to milo jak pan ma podkreslone oczeta kredka...dawniej mezczyzni kreslili kontur oka n