Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

To chyba o make upa chodziła na tych zdjęciach :lol: ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ivy pisze:Ech, oprzeklęte ciemne okulary ^^
staly element u osob ...znanych..heh

Ivy pisze:A miała jakikolwiek powód? Moja jakoś nigdy mi nie dogadywała z powodu dziwactw na głowie
powiem jedno-Twoja mama to skarb...ech...coz inni maja zycie piekne..inni troche mniej < btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci? :wink:

Erelen_Galakar pisze:Garnet, to ty na tych zdjęciach??
...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :] >

[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 07:56 ]
oo..Boni :] jakbys Ty nie zrozumial to by juz byla katastrofa ;)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:oo..Boni :] jakbys Ty nie zrozumial to by juz byla katastrofa
Uwierz mi na słowo. Przez chwilę myślałem, że to nie chodziło o make up tylko o to, że chcesz się fryzurką pochwalić. Ale potem pomyślałem: "naaaah" :P :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :]
Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciu :lol:
Garnet pisze:btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci?
Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnie ;)
Teraz zostaję przy ciemnych, lub czarnych i dobrze mi z tym i w tym XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciu
fajna kobitka,nie ma co :wink:

Ivy pisze:Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnie
zazdroszcze..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........
a tak jeszcze do wloskow..ja niestety mam bardzo dlugie wiec za czeste zmiany koloru niestety i tak odpadaja....tak,tak moge obciac..ale to moze keidy indziej ;)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Garnet pisze:..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........
Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
Garnet pisze:a tak jeszcze do wloskow..ja niestety mam bardzo dlugie
Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używam :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

< oj Erelen..Erelen :] >

pho3n1x pisze:Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...

pho3n1x pisze:Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używam
dlugie wloski u panow sa bardzo ladniutkie jesli
a-pasuja
b-sa zadbane
c-nie sa dluzsze od moich!! ratujcie ...widzialam keidys kolesia co mial takie wlosy jak ja...truu metal :twisted: :roll:
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

bleh pamiętam jak kiedyś rano, idąc do szkoły przechodziłem koło takiego punktu w moim mieście, gdzie często siedzą ludzie i sprzedają np. truskawki. Idę sobie a tu nagle, bez ostrzeżenia pada w moją stronę (od jakiejś starszej babki, wyglądała na zaawansowaną 40) "Truskaweczkę?" - i do koleżanki "Słodziutki... jak cukiereczek". Myślałem że trupem padnę na miejscu. Od tamtego momentu postanowiłem ściąć :).
Garnet pisze:a-pasuja
Nie wiem czy mi pasowały :)
Garnet pisze:b-sa zadbane
Dbać dbałem, ale NIGDY nie czesałem :). Mam lekko kręcone to i tak widać nie było :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Ja jak dotąd widziałem takich co mają długie włosy pokryte łojem. Obrzydliwe.

Ciekawe są długie włosy ale zaczesywane, a nie zwykłe takie do ramion -_- Mówię o panach, bo u pań to żadnych zastrzeżeń nie widzę ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Garnet pisze:pho3n1x napisał/a:
Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...
To żadne whatever,są tacy co Ciebie rozumieją.Ja mam ze starymi jazdę od 14 roku życia,a co robię z wyglądem tyczy się oczywiście ich krytyki.Jak sobie kupiłem kiedyś pierwszą obrączkę to stary do mnie:
-No i co :!: Będziesz szpanował,że masz srebro :!:
Wyśmiałem go potężnie i poszedłem sobie.Olać to.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

buahaha...no :) te Twoje podjescie zawsze mi poprawia humor :*

pho3n1x pisze:bleh pamiętam jak kiedyś rano, idąc do szkoły przechodziłem koło takiego punktu w moim mieście, gdzie często siedzą ludzie i sprzedają np. truskawki. Idę sobie a tu nagle, bez ostrzeżenia pada w moją stronę (od jakiejś starszej babki, wyglądała na zaawansowaną 40) "Truskaweczkę?" - i do koleżanki "Słodziutki... jak cukiereczek". Myślałem że trupem padnę na miejscu. Od tamtego momentu postanowiłem ściąć
heh to teraz juz wiem co te dziadki we mnei widza :D
ale czy to do konca wlosy decyduja o tym? ^^

pho3n1x pisze:Nie wiem czy mi pasowały
potrzebna by byla jakas specjalistka ;)

makijaz...makijaz...oby wytrzymal chociaz pol dnia w 35 st na cp...to tyle :wink:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:fajna kobitka,nie ma co Wink
Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcie
Teraz i ja trafiłam na tę stronę:
http://sid4u.free.fr/BZone/JPop/MaliceM ... s/Mana.htm - jest i zdjęcie bez make up ^^
I jak panowie - ładniej wygląda w makijażu,czy bez? :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcie
ech..lol...i nie wiem czy brac to jako kompelement czy obelge :lol: ;)

Ivy pisze:Teraz i ja trafiłam na tę stronę:
o wlasnie,pamietam ja,zaomnialam dc do zakladek

Ivy pisze:I jak panowie - ładniej wygląda w makijażu,czy bez?
do tego tez trzeba miec vide odpowiednia urode,ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiat ;) to milo jak pan ma podkreslone oczeta kredka...dawniej mezczyzni kreslili kontur oka :)

[ Dodano: Czw 28 Lip, 2005 02:29 ]
ta pierwsza fota tam :lol:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiat n to milo jak pan ma podkreslone oczeta kredka...dawniej mezczyzni kreslili kontur oka n
Większość znajomych facetów puka się w głowę, jak mówię,że takie podkreślone kredką oczy mi się podobają ^^' Każdy dorzuca "Nie jestem gejem, żeby się malować.." geeez, jakby to miało świadczyć o orientacji seksualnej -_-
Z drugiej strony jak się popatrzy na Maleńczuka z makijażem na oczach.. T____T
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ivy pisze:"Nie jestem gejem, żeby się malować.." geeez, jakby to miało świadczyć o orientacji seksualnej -_-
Stereotypy.Schematy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”