Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Z FFX najlepiej ubrany jest Kimahri.Check this out -> w samych majtach sobie pogina :D :D :D.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Kimahri to kot wyrośnięty to co... :P Faris, widzę, że mamy zupełnie odmienne poglądu na temat Seymour'a...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Nienormalny_PS2 pisze:Z FFX najlepiej ubrany jest Kimahri.Check this out n w samych majtach sobie pogina
A czego ma się wstydzić? Wzorowe mięśnie, oryginalny odcień skóry i orientalne ozdoby XD Gacie tylko podkreślają jego idealną sylwetkę :lol:
Kermi pisze:odmienne poglądu na temat Seymour'a...
Sporo osób Ci powie to samo co Faris - ale ile ludzi, tyle gustów. Bardzo żałuję, że jedna z moich ulubionych postaci w FFX wygląda pajacowato ^^' Seymour ma źle dobrany strój - zamiast budzić grozę, wywołuje śmiech - przynajmniej ja tak zareagowałam, gdy go poraz pierwszy zobaczyłam.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Ivy pisze:Seymour ma źle dobrany strój - zamiast budzić grozę, wywołuje śmiech - przynajmniej ja tak zareagowałam, gdy go poraz pierwszy zobaczyłam.
Zgadzam się z tą panią.Dla mnie on szczególnie zabawny był w stroju podczas ślubu - taki napompowany był :D.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Najlepiej ubiera się Cloud.....w te damskie ciuszki :D A tak poważnie to fajne stroje posiadają: Shadow, Squall, Vivi :D , Vincent i Barret. No i ta hawaiska koszula Laguny ;)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Nienormalny_PS2 pisze:Dla mnie on szczególnie zabawny był w stroju podczas ślubu - taki napompowany był n.
Na czas ślubu, to wołałyśm na niego "Chappu", bo taką śmieszną czapkę miał... W ogóle do ślubu wyszedł w tych ciuchach paradnie :]
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Faris pisze:Na czas ślubu, to wołałyśm na niego "Chappu"
To na Chappu pewnie wołałyście Seymour :D.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Gdzie to Chappu! :/ chyba, ze to miało do jego czapeczki taką nazwę... A z tego ślubu to mówiłam, że wyglądał beznadziejnie... ech... Guado... ^^ Strasznie to on nie wygląda, ale...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Kermi pisze:Gdzie to Chappu! n chyba, ze to miało do jego czapeczki taką nazwę...
Mówiłam, że chodziło tylko o czapkę :D Hje, hje i do tego miał kucyk czy coś w tym stylu z tyły XD

Stroje wyznawców Yevonu są do siebie podobne i takie dziwne.. wielkie płachty :)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Faris pisze:Stroje wyznawców Yevonu są do siebie podobne i takie dziwne.. wielkie płachty
Podobne mieli ludzie w Esthar.... Kosmicznie wyglądają :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

W trailerze FFXII jest facet w stroju do złudzenia przypominającym te płachty Yevonitów - brak inwencji twórczej, czy Yevon wystąpi w kolejnym Finalu?
Jaco pisze:odobne mieli ludzie w Esthar.... Kosmicznie wyglądają n
Wszyscy podobni do siebie - Ale za to Odine miał całkem ciekawe wdzianko XD
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Kimahri? Czy ktoś mówił o Kimahrim? :lol: Rotfl ostatnio Yunie że tak powiem ciuła u Shivy o pampersy dla niego. Wiecie co mam na myśli, prawda?

A co do innych osóbek. Ha, Lulu ma nader pomysłowy ciuszek. Podoba mi się i temu mam ją w ekipie XD Do tego jeszcze Yuna jest ładna. Taka skomplikowana. A Rikku jest fe. Wygląda jak wychudzona małpiatka. Spodziewałem się czegoś lepszego.

A z panów to heh Tidus, Auron... Wakka zbyt prosty jakiś taki.

A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe? Jaki zbieg okoliczności... Jakbyśmy mieli do dyspozycji samych modnisiów. :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Boni pisze:A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe? Jaki zbieg okoliczności... Jakbyśmy mieli do dyspozycji samych modnisiów.
Braska jeszcze ma dość "pomysłowe" wdzianko. Obecnie z powodu wielkiego przywiązania do mojej elvaanki, uważam, ze ma najlepszys strój XD Choc to level 7 i w ogóle XD
Co do Lulu, to według mnie ma najlepsze babskie wdzianko z serii I - X-2. Poprostu geniusz. Już była dyskusja o tym, jak Rikku etc. musiało byc zimno w Mt.Gagazet... khe.
Zapomniałabym o boskim wdzianku Belgamine, a zwłaszcza jej czapce...łapiecie ironię, mam nadzieję. W ogóle summonerzy wyglądaja tak...byle jak. dona jeszcze ujdzie...i (Show time) Yunalsca :roll:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Boni pisze:A Rikku jest fe. Wygląda jak wychudzona małpiatka.
Ona chyba taką ma przedstawiać,małą,bezbronną coś w tym stylu.Tak myślę.W każdym bądź razie ja ją lubię.
A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe?
Jeśli "reszta" to u Ciebie Braska,Jecht np to mają też niezłe.A jeśli masz na myśli zwykłych ludzi,to konsola by nie wyrobiła chyba,żeby zrobić świat modnisiów.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Nienormalny_PS2 pisze: Jeśli "reszta" to u Ciebie Braska,Jecht np to mają też niezłe.A jeśli masz na myśli zwykłych ludzi,to konsola by nie wyrobiła chyba,żeby zrobić świat modnisiów.
Wiem, ale to i tak dziwne :lol: ;] Erm, whatever ^^'

Go Go Yubari pisze:Co do Lulu, to według mnie ma najlepsze babskie wdzianko z serii I - X-2. Poprostu geniusz. Już była dyskusja o tym, jak Rikku etc. musiało byc zimno w Mt.Gagazet... khe.
Niom... Tylko jak ona to nakłada... Mi się podoba w jej stroju jeszcze ten z tyłu wzorek. No i koronka na pończosze ekhm ;]

Go Go Yubari pisze:Zapomniałabym o boskim wdzianku Belgamine, a zwłaszcza jej czapce...
Ona tam jeszcze może być. Ja ją lubię bo mnie trochę rzeczy nauczyła, ale za to ta inna summonerka co na początku była załamana a potem strażą jakąś dowodziła. Ależ idiotka. Jedna Yuna starczyła, a tu.... -_-

A Braska miał ten strój baaaaardzo wielki jakiś. :lol: ;] I to cuś wystające z głowy, ktoś mógłby chwycić, pociągnąć Braskę i mu na czaszce czołga zrobić :lol: ;]
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”