Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
A czego ma się wstydzić? Wzorowe mięśnie, oryginalny odcień skóry i orientalne ozdobyNienormalny_PS2 pisze:Z FFX najlepiej ubrany jest Kimahri.Check this out n w samych majtach sobie pogina

Sporo osób Ci powie to samo co Faris - ale ile ludzi, tyle gustów. Bardzo żałuję, że jedna z moich ulubionych postaci w FFX wygląda pajacowato ^^' Seymour ma źle dobrany strój - zamiast budzić grozę, wywołuje śmiech - przynajmniej ja tak zareagowałam, gdy go poraz pierwszy zobaczyłam.Kermi pisze:odmienne poglądu na temat Seymour'a...
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Kimahri? Czy ktoś mówił o Kimahrim?
Rotfl ostatnio Yunie że tak powiem ciuła u Shivy o pampersy dla niego. Wiecie co mam na myśli, prawda?
A co do innych osóbek. Ha, Lulu ma nader pomysłowy ciuszek. Podoba mi się i temu mam ją w ekipie
Do tego jeszcze Yuna jest ładna. Taka skomplikowana. A Rikku jest fe. Wygląda jak wychudzona małpiatka. Spodziewałem się czegoś lepszego.
A z panów to heh Tidus, Auron... Wakka zbyt prosty jakiś taki.
A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe? Jaki zbieg okoliczności... Jakbyśmy mieli do dyspozycji samych modnisiów.

A co do innych osóbek. Ha, Lulu ma nader pomysłowy ciuszek. Podoba mi się i temu mam ją w ekipie

A z panów to heh Tidus, Auron... Wakka zbyt prosty jakiś taki.
A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe? Jaki zbieg okoliczności... Jakbyśmy mieli do dyspozycji samych modnisiów.

glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit
Braska jeszcze ma dość "pomysłowe" wdzianko. Obecnie z powodu wielkiego przywiązania do mojej elvaanki, uważam, ze ma najlepszys strójBoni pisze:A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe? Jaki zbieg okoliczności... Jakbyśmy mieli do dyspozycji samych modnisiów.

Co do Lulu, to według mnie ma najlepsze babskie wdzianko z serii I - X-2. Poprostu geniusz. Już była dyskusja o tym, jak Rikku etc. musiało byc zimno w Mt.Gagazet... khe.
Zapomniałabym o boskim wdzianku Belgamine, a zwłaszcza jej czapce...łapiecie ironię, mam nadzieję. W ogóle summonerzy wyglądaja tak...byle jak. dona jeszcze ujdzie...i (Show time) Yunalsca

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Ona chyba taką ma przedstawiać,małą,bezbronną coś w tym stylu.Tak myślę.W każdym bądź razie ja ją lubię.Boni pisze:A Rikku jest fe. Wygląda jak wychudzona małpiatka.
Jeśli "reszta" to u Ciebie Braska,Jecht np to mają też niezłe.A jeśli masz na myśli zwykłych ludzi,to konsola by nie wyrobiła chyba,żeby zrobić świat modnisiów.A swoją drogą zauważyliście że tylko bohaterowie mają udziwacznione stroje? A reszta ma swykłe szatki, takie typowe?
Wiem, ale to i tak dziwneNienormalny_PS2 pisze: Jeśli "reszta" to u Ciebie Braska,Jecht np to mają też niezłe.A jeśli masz na myśli zwykłych ludzi,to konsola by nie wyrobiła chyba,żeby zrobić świat modnisiów.

Niom... Tylko jak ona to nakłada... Mi się podoba w jej stroju jeszcze ten z tyłu wzorek. No i koronka na pończosze ekhm ;]Go Go Yubari pisze:Co do Lulu, to według mnie ma najlepsze babskie wdzianko z serii I - X-2. Poprostu geniusz. Już była dyskusja o tym, jak Rikku etc. musiało byc zimno w Mt.Gagazet... khe.
Ona tam jeszcze może być. Ja ją lubię bo mnie trochę rzeczy nauczyła, ale za to ta inna summonerka co na początku była załamana a potem strażą jakąś dowodziła. Ależ idiotka. Jedna Yuna starczyła, a tu.... -_-Go Go Yubari pisze:Zapomniałabym o boskim wdzianku Belgamine, a zwłaszcza jej czapce...
A Braska miał ten strój baaaaardzo wielki jakiś.

glamorous vamp