Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- The Sorrow
- Kupo!
Ja byłem świadkiem podobnej scenki: koleś ze dwa razi większy ode mnie (2m wzrostu i na oko 100 kilo wagi, z bicepsem 3x takim jak mój - wyglądał na "dresa"The Sorrow pisze:Kuna fak, byłem z kumplem na Polibudzie i przeważajaca wiekszość niedoszłych studentów była z którymś z rodziców. Ludzie o co tu chodzi n
Ale mimo wszystko mieliśmy z kumplem z nich niezły polew, kiedy to "dorosły ziomal" drałuje za mamuśką z opuszczona głową Laughing

Myślałem że padnę! :D Ale jeszcze bardziej mnie bawi jak 1 października ktoś przychodzi w garniturze

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Ja osobiście nie dostałem się mości Sorrow'ie na Akademię Marynarki Wojennej w Gdynii. Odpadłem na rozmowie kwalifikacyjnej . Zdaje się że złej odpowiedzi udzieliłem na pytanie:
- "A kim jest pana ojciec?"
Odpowiedź powinna brzmieć "Komandorem, i pracuje w sztabie generalnym"
Teraz już bedę wiedział... (co za kraj ja pierdole
)
Teraz już bedę wiedział... (co za kraj ja pierdole

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
- Go Go Yubari
- Ifrit
heh ja mialem 85 z podstawowego i 88 z rozszerzonego i jak składałem papiery już mi powiedzieli że się dostałem
Powiedzieli że takiego swira jeszcze nie widzieli, którzy z rozszerzeniem stałby lepiej niż z podstawą i chętnie by widzieli u siebie.
Ale ten kierunek to dół straszny, wole strzelić sobie fce albo coś w tym stylu niż tracić 3-5 lat na studia po których nadal jestem nikim. Strata czasu.

Ale ten kierunek to dół straszny, wole strzelić sobie fce albo coś w tym stylu niż tracić 3-5 lat na studia po których nadal jestem nikim. Strata czasu.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tja, przez to, ze ministerstwo nie dało filmówce łódzkiej kasy, ja musiałam na siłę nowych studiów szukać. -_- Szkolnictwo u nas sux. W dodatku wyzsze uczelnie maja wprowadzić spore utrudnienia przy egzaminach wstępnych dla maturzystów "starych" to nie fair, bo czyja wina, ze zdawał starą maturę? -_- Po*****e to wszystko.Nienormalny_PS2 pisze:Sk***iałe polskie szkolnictwo w dupę je**ne,przecież to bardzo dobory wynik jest.Pi****lone ch*je.