Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Chodzi o to Boni, że w ciągu ostatnich 10 lat jedyna opera , z którą miałem styczność to ta przeglądarka :D :D :D :D
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

The Sorrow pisze:Kuna fak, byłem z kumplem na Polibudzie i przeważajaca wiekszość niedoszłych studentów była z którymś z rodziców. Ludzie o co tu chodzi n
Ale mimo wszystko mieliśmy z kumplem z nich niezły polew, kiedy to "dorosły ziomal" drałuje za mamuśką z opuszczona głową Laughing
Ja byłem świadkiem podobnej scenki: koleś ze dwa razi większy ode mnie (2m wzrostu i na oko 100 kilo wagi, z bicepsem 3x takim jak mój - wyglądał na "dresa" ;) ) - wysłuchiwał wyrzutów matki (na oko 160 cm ;) ) na temat: "Czemu nie skserowałeś dowodu? Przecież było napisane żeby do podania dołączyć bla bla bla ....". Wysłuchał cierpliwie i odpowiada: "Oj, dobrze mamusiu, przepraszam" :lol:

Myślałem że padnę! :D Ale jeszcze bardziej mnie bawi jak 1 października ktoś przychodzi w garniturze :).
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Erelen_Galakar pisze:Ktoś wie jak zrobić na kompie serwer ftp, abym mógł udostępnić znajomej pliki?
Zainstaluj Soulseek'a i ustaw folder udostępniony tylko dla znajomych - wystarczy - a znajoma ma dostęp do Twoich zasobów na dysku ;)
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ivy pisze:Zainstaluj Soulseek'a i ustaw folder udostępniony tylko dla znajomych - wystarczy - a znajoma ma dostęp do Twoich zasobów na dysku
Plus wrzuć ją na listę wówczas ofkoz :wink: .
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Ja osobiście nie dostałem się mości Sorrow'ie na Akademię Marynarki Wojennej w Gdynii. Odpadłem na rozmowie kwalifikacyjnej . Zdaje się że złej odpowiedzi udzieliłem na pytanie:
- "A kim jest pana ojciec?"
Odpowiedź powinna brzmieć "Komandorem, i pracuje w sztabie generalnym"
Teraz już bedę wiedział... (co za kraj ja pierdole :evil: )

Ale za to dziś dotarły do mnie już lepsze wieści nieco. Dostałem się na Akademię Morską i mam zamiar znietrzeźwieć na tyle na ile mnie stać :twisted:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

To nic. Ja złozyłam teczkę do Łodzi. Odesłali mi ją kilka dni temu z wiadomością "Z powodu zbyt małej ilosci kandydatów, nie będzie rekrutacji" (ogólnie idzie o brak kasy z Ministerstwa, ale cii). No wiec Go sobie znalazła inne studia, a jakie? Top secret. XD
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Jak narazie to sie nie dostałem tam, gdzie chciałem (filologia angielska nie ma to jak 15 osób na 1 miejsce... :evil: ) Jednak jeszcze jest nadzieja na inne kierunki :?
"We carry death out of the village!"
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Cierń pisze:(filologia angielska nie ma to jak 15 osób na 1 miejsce...
O widze mam konkurenta wrrrrrrrrrr :)
PS: Ja tam nie narzekam :)
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Ja narzekam. Bo mająć 98% z podstawowego i 78 % z rozszerzonego się NIE dostałem. :evil: And I am really pissed off man !!
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

heh ja mialem 85 z podstawowego i 88 z rozszerzonego i jak składałem papiery już mi powiedzieli że się dostałem :) Powiedzieli że takiego swira jeszcze nie widzieli, którzy z rozszerzeniem stałby lepiej niż z podstawą i chętnie by widzieli u siebie.

Ale ten kierunek to dół straszny, wole strzelić sobie fce albo coś w tym stylu niż tracić 3-5 lat na studia po których nadal jestem nikim. Strata czasu.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Cierń pisze:Ja narzekam. Bo mająć 98% z podstawowego i 78 % z rozszerzonego się NIE dostałem
Sk***iałe polskie szkolnictwo w dupę je**ne,przecież to bardzo dobory wynik jest.Pi****lone ch*je.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Wiesz ile osób napisało tak mature w tym roku?? Anglik był tak banalny że chyba nikt nie zjechał poniżej 60% ^^ Nie ma się co dziwić że odsylają ludzi z wysokimi wynikami

V.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Dante pisze:Wiesz ile osób napisało tak mature w tym roku?? Anglik był tak banalny że chyba nikt nie zjechał poniżej 60% ^^ Nie ma się co dziwić że odsylają ludzi z wysokimi wynikami
Hmmm,tego nei wiedziałem,ale mówisz o Polsce całej :?:.Bo wiedz,że u mnie w Szczecinie wypadło to tragicznie....
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nienormalny_PS2 pisze:Sk***iałe polskie szkolnictwo w dupę je**ne,przecież to bardzo dobory wynik jest.Pi****lone ch*je.
Tja, przez to, ze ministerstwo nie dało filmówce łódzkiej kasy, ja musiałam na siłę nowych studiów szukać. -_- Szkolnictwo u nas sux. W dodatku wyzsze uczelnie maja wprowadzić spore utrudnienia przy egzaminach wstępnych dla maturzystów "starych" to nie fair, bo czyja wina, ze zdawał starą maturę? -_- Po*****e to wszystko.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Oj, ja jakoś nieciekawie zrobiłem maturę 2002. Z angola. Przykłądam się do nauki w takim razie :lol:

[ Dodano: Sob 23 Lip, 2005 ]
A szkoły to badziew jest, i te świadectwa, i to wszystko. Blee. :roll:
glamorous vamp
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”