FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Ominąć się nie da, ale jest łatwy sposób na pokonanie- użyj Zanmato, umiejętności aeona Yojimbo. (tylko musisz mieć u kogoś w broni umiejętność first strike, bo można nie zdążyć)Zapłać mu odpowiednio dużo kasy i wykona ten cios uśmiercający od razu przeciwnika.
Będziesz mógł dostać się do świątyni po zwiedzeniu Highbridge.
Będziesz mógł dostać się do świątyni po zwiedzeniu Highbridge.
-
SnakeEyes
No przedewszystkim dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Dzisiaj sprawdze wasze rady jutro sie pochwale :]. (albo i nie)
OneWingedAngel Jestem w trakcie zaliczania kolejnych questow. Mam juz airshipa no i wiekszosc Celestical Weapons. Aeony wszystkie sa mi potrzebne do ostatecznej NIrvany broni dla Yuny. Szczerze to brakuje mi juz tylko dla Yuny i Aurona :].
P.S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
OneWingedAngel Jestem w trakcie zaliczania kolejnych questow. Mam juz airshipa no i wiekszosc Celestical Weapons. Aeony wszystkie sa mi potrzebne do ostatecznej NIrvany broni dla Yuny. Szczerze to brakuje mi juz tylko dla Yuny i Aurona :].
P.S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
- Go Go Yubari
- Ifrit

Problem w tym, ze do Bevelle nie możesz wrócić i jak nie wziałeś skarbu za pierwszym razem, to z Animy nici. Więc jak nie masz skarbu z Bevelle to olej pozostałe. Chyba, ze chcesz je mieć tylko, zeby mieć.OneWingedAngel pisze:SnakeEyes napisał/a:
S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
Tylko niemów że niemasz anijednego.
Bo zdobycie każdego skarbu jest potrzebne do zdobycia Animy.
Zdobycie skarbów z poszczególnych świątyn jest w opisie.
.
- Go Go Yubari
- Ifrit

- Go Go Yubari
- Ifrit

-
SnakeEyes
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
dzuljet
moze tak i jest a moze to dlatego Bavelle jest zawsze "wygrany" bo nie mozna tam wrócic... hmmm ale ja z innym- mianowicie: nie potrafie wrócic do Djose a brakuje mi tego skarbu- pomocy nie moge tego spowrotem odnalezc:( a drugie pytanie brzmi : w Besaid jest scena kiedy atakuje nas Kimarhi a ma to miejsce pod takim ze tak powiem zadaszeniem jakby czy cus a tam na górze jest save i jakies skrzyneczki niespodzianki-jak tam dotrzec??? moze airship...jesli tak to moz ektos zna wspołrzedne??:) z gory dzieki:)
laik:)
laik:)
-
dzuljet
Nie - to chyba chodzi o hasła, wpisane na AirshipieOneWingedAngel pisze: To dodatkowa lokacja po wpisaniu namiarów w airshipie opcją search.
chyba x:29.688 y:73.073
Mam ci dać gotową odpowiedź? Lepiej podszkolić się w języku Al-Bhed i rozwiązać samemu zagadki..dzuljet pisze:Boshe !!!! nie moge tej lokacji ustawic.....czy ktos ma na to patent??