Nasze kochane zwierzaczki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Najlepszy przyjaciel człowieka

pies
42
37%
kot
35
31%
królik
2
2%
rybka
2
2%
krokodyl (hahaha)
13
11%
inne
20
18%

Liczba głosów: 114

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Szynszyle są takie słodkie XD Kuzynka ma jedną (zwie się Beti) I tak słodko tymi wąsami rusza XD
Nie lubię papug... Nienawidzę papug... Nie nawidzę skrzeczących papug....Wrrrrr... Czasami mam ochotę je grzmotnąć jak jestem u babci i przestać nie umię :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Eiko pisze:Nienawidzę papug... Nie nawidzę skrzeczących papug....Wrrrrr... Czasami mam ochotę je grzmotnąć jak jestem u babci i przestać nie umię
A kanarki lubisz ? Bo to są kanarki, a nie papugi :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Cloud'er pisze: Bo to są kanarki, a nie papugi
Ja wiem, że to kanarki :/ To o papugach nie było odpowiedzią na Twój post :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nie lubie ptaków. Sa nudne. Poza tym żal mi, że 99% życia spędzają w klatkach.
Tak samo uważam, ze rybki sa nudne. No sorry, ale co jest fascynującego w rybkach (nawet ladnych) jesli tylko pływają...i pływają...i jedzą i pływają? -_-'
Cloud'er

Kolejne fotki ptaków (jakby to kogoś interesowało :D . Ale to forum o zwierzakach więc...):

Oto samiec - lubi czasami coś przekąsić :wink: :

Obrazek

I lubi być też noszony na rękach :lol: :

Obrazek

A oto samiczka. Niestety boi się pokazywać twarzy w internecie, bo myśli, że przysporzy sobie przez to wielu wielbicieli :D .

Obrazek

W tle - Smerfne Hity 3, ale przyżekam, że tego nie słucham!! :wink: .

Obrazek

I tak dla podsumowania - oby dwa, kanarki nierozłączki :

Obrazek
Cloud'er

A moim zdaniem zdecydowanie najlepsze są ptaki. Szczególnie para, bo jest wtedy co obserwować. Lubię zwierzęta, a szczególnie właśnie obserwować je - i robić im zdjęcia oczywiście :)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ja już wolę oglądać psa... Ma niekiedy takie fajne zachowania :] Na leżąco jeść :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

E tam. Ptaki są nudne. Tylko cwierkają... Ja dalej obstawiam, ze koty są najciekawsze (spośród ptaków, ryb, psów, gadów czy whatever co mozemy mieć w mieszkaniu)... Jak Auron do mnie przyjdzie i połozy mi się na kolanach i zacznie mruczeć, to wiem, że autentycznie przywiązał się do mnie. Psa się zawoła i przyjdzie...pfff. Ptaki to chyba na ziarno reaguja, a rybki? Rybki pływają. Pffff. Koty rlz i O. Takie jest MOJE zdanie...
Cloud'er

Rybkami, nie ma co obserwować. Tylko sobie pływają tak bez celu, a jak są młode to się jeszcze ewentualnie pogonią :) . Miałem kiedyś psa, ale był nudny. Jego życie składało się tylko ze spania, zjedzenia karmy i zrobienia kupy na podwórku.

Go Go Yubari, w jednym z tematów pisałaś, że nie zmieniasz avatarów - a jednak :D .
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Cloud'er pisze:Go Go Yubari, w jednym z tematów pisałaś, że nie zmieniasz avatarów - a jednak n .
Zmieniam, gdy mam potrzebę. Ty masz potrzebe wciskania różnych tematów w nieodpowiednich tematach.

Cloud'er pisze:Rybkami, nie ma co obserwować.
Nie bardzo rozumiem logike tego zdania...a może jej nie ma. whatever.

Cloud'er pisze:Miałem kiedyś psa, ale był nudny. Jego życie składało się tylko ze spania, zjedzenia karmy i zrobienia kupy na podwórku.
Nie jego wina, ze miał nudne życie. Wystarczy pobawić się ze swoim zwierzakiem. Ja z Auronem bawię się regularnie. Ja siedze, a on mnie gryzie, ale widze, ze go to nie nudzi (T_T). Jak ma się pies nie nudzić, skoro właściciel zapewnia mu zwykłą, standardowa egzystencję? Sam ma sobie rzucać piłkę? -_-'
Cloud'er

Co mamy dzisiaj na obiad :D :

Obrazek
Go Go Yubari pisze:Zmieniam, gdy mam potrzebę. Ty masz potrzebe wciskania różnych tematów w nieodpowiednich tematach.
I co wykasyjesz przez to znowu mój post ? Bez przesady - w regulaminie jest wyraźnie napisane, że można napisać jeden post wybiegający z tematu. Jest to pkt. 5) - wspomniane jest tam o małym off-topicu, a gdzie tu jest duży off-topic się pytam!
Go Go Yubari pisze:Nie bardzo rozumiem logike tego zdania...a może jej nie ma. whatever.
Miało być "U rybek nie ma co obserwować".
Go Go Yubari pisze:Nie jego wina, ze miał nudne życie. Wystarczy pobawić się ze swoim zwierzakiem. Ja z Auronem bawię się regularnie. Ja siedze, a on mnie gryzie, ale widze, ze go to nie nudzi (T_T). Jak ma się pies nie nudzić, skoro właściciel zapewnia mu zwykłą, standardowa egzystencję? Sam ma sobie rzucać piłkę? -_-'
Gdybym mu rzucił piłkę, to by tylko spojrzał na nią chwile i w myślach powiedziałby pewnie "Czego ty ode mnie chcesz, bałwanie" :smile: . Niestety nie za bardzo mogłem, był stary i schorowany. Jedną z jego większych chorób była np. padaczka.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A mój pies jest zły, mnie nie lubi. :twisted:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

A ja kocham koty, zgadzam się z Yubari - koty są świetne... I tak ładnie mruczą i siedzą na kolanach... Fajniutkie są... :D A mi... przedwczoraj... umarł Presiers... to był bojownik (rybka)... :543:
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Cloud'er

Kermi pisze:A ja kocham koty, zgadzam się z Yubari - koty są świetne... I tak ładnie mruczą i siedzą na kolanach... Fajniutkie są...
Może ja kotów nie kocham, ale nic do nich nie mam i nawet je lubię.

Dziwię się za to ludziom, którzy brzydzą się szczurów. W końcu takie np. szynszyle - jest to w pewnym sensie szczur, tylko że w ładniejszym futerku i ogonie. A może to właśnie o ogon im chodzi ?
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Cloud'er pisze:Dziwię się za to ludziom, którzy brzydzą się szczurów
Szczury zawsze bywają w brudnych miejscach,kanałach itp.Rzadko ktoś je trzyma w domu i kojarzą się z zarazkami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”