Nie lubię papug... Nienawidzę papug... Nie nawidzę skrzeczących papug....Wrrrrr... Czasami mam ochotę je grzmotnąć jak jestem u babci i przestać nie umię

Moderator: Moderatorzy
Zmieniam, gdy mam potrzebę. Ty masz potrzebe wciskania różnych tematów w nieodpowiednich tematach.Cloud'er pisze:Go Go Yubari, w jednym z tematów pisałaś, że nie zmieniasz avatarów - a jednak n .
Nie bardzo rozumiem logike tego zdania...a może jej nie ma. whatever.Cloud'er pisze:Rybkami, nie ma co obserwować.
Nie jego wina, ze miał nudne życie. Wystarczy pobawić się ze swoim zwierzakiem. Ja z Auronem bawię się regularnie. Ja siedze, a on mnie gryzie, ale widze, ze go to nie nudzi (T_T). Jak ma się pies nie nudzić, skoro właściciel zapewnia mu zwykłą, standardowa egzystencję? Sam ma sobie rzucać piłkę? -_-'Cloud'er pisze:Miałem kiedyś psa, ale był nudny. Jego życie składało się tylko ze spania, zjedzenia karmy i zrobienia kupy na podwórku.
I co wykasyjesz przez to znowu mój post ? Bez przesady - w regulaminie jest wyraźnie napisane, że można napisać jeden post wybiegający z tematu. Jest to pkt. 5) - wspomniane jest tam o małym off-topicu, a gdzie tu jest duży off-topic się pytam!Go Go Yubari pisze:Zmieniam, gdy mam potrzebę. Ty masz potrzebe wciskania różnych tematów w nieodpowiednich tematach.
Miało być "U rybek nie ma co obserwować".Go Go Yubari pisze:Nie bardzo rozumiem logike tego zdania...a może jej nie ma. whatever.
Gdybym mu rzucił piłkę, to by tylko spojrzał na nią chwile i w myślach powiedziałby pewnie "Czego ty ode mnie chcesz, bałwanie"Go Go Yubari pisze:Nie jego wina, ze miał nudne życie. Wystarczy pobawić się ze swoim zwierzakiem. Ja z Auronem bawię się regularnie. Ja siedze, a on mnie gryzie, ale widze, ze go to nie nudzi (T_T). Jak ma się pies nie nudzić, skoro właściciel zapewnia mu zwykłą, standardowa egzystencję? Sam ma sobie rzucać piłkę? -_-'
Może ja kotów nie kocham, ale nic do nich nie mam i nawet je lubię.Kermi pisze:A ja kocham koty, zgadzam się z Yubari - koty są świetne... I tak ładnie mruczą i siedzą na kolanach... Fajniutkie są...