Telewizja, czyli pranie mózgu.
Moderator: Moderatorzy
Przekaż babci współczucie ^^Garnet pisze:mowilam juz ze to sasiadka mojej babci?mowilam,coz powtorze
Jedyny serial, widok którego łapię za pilota,żeby przełączyć...no może jeszcze PlebaniaGarnet pisze:swoja droga..swieta wojna..to chyba jedyny serial ktory od czasu do czasu obejrzalam

Moim idolem jest ten przystojniaczek reklamujący Gazelle cośtam - Umięśniony i wysportowany - mój typ

- Go Go Yubari
- Ifrit
Adonis normalnieIvy pisze:Moim idolem jest ten przystojniaczek reklamujący Gazelle cośtam - Umięśniony i wysportowany - mój typ![]()

Zresztą it ak nic nie pobije tego umieśnionego dziadka reklamującego z panną joanną (?) pasu sauny czy czegos takiego.... Gleba maksymalna.
Autentyczne pranie mózgu...
Najgorszy moment w naszej telewizji to było szalestwo reality showów... Dwa światy, Big Brothery, Łysi i blondynki, Amazonki....wtedy to dopiero na pawie mi się zbierało....aghr >.<
No coś ty - przecież to właśnie dzięki tym programom mamy teraz Frytkę, Gulczasa, Klaudiusza - same ważne i lubiane osobistości - Reality show to był chyba początek końca wyczucia dobrego smaku w telewizjiGo Go Yubari pisze:Najgorszy moment w naszej telewizji to było szalestwo reality showów... Dwa światy, Big Brothery, Łysi i blondynki, Amazonki....wtedy to dopiero na pawie mi się zbierało....aghr >.<

Btw - Czy ktokolwiek oglądał tych Łysych z blondynkami - ja przez kilka miesięcy myślałam ,że to jakaś parodia - tytuł zabójczy ^^
Teraz już jesteśmy w fazie oglądania ludzi robiących wszystko dla pieniędzy: jedzących robale czy rozbierających się tylko po to żeby wygrać główną nagrodę. Żenujące..
Heh, ktoś tu nie łapie sarkazmu. :D
A wyżej wspomniane reklamówki są boskie, nie ma się ich co czepiać. [tak, to też był sarkazm]

A wyżej wspomniane reklamówki są boskie, nie ma się ich co czepiać. [tak, to też był sarkazm]
Tja, załapałam się dzisiaj na ostatnią minutę programu 'Fear Factor' (czy jak to się tam u nas nazywa. -_-) Po prostu straszne. Jak można czymś takim zapychać ramówkę, argh. -_- Przecież ani to mądre, ani ciekawe, ani nawet przerażające... >_< Choć może powinnam to traktować jako naturalistyczne studium ludziej chciwości -- dla kasy człowiek zrobi wszystko.Ivy pisze:Teraz już jesteśmy w fazie oglądania ludzi robiących wszystko dla pieniędzy: jedzących robale czy rozbierających się tylko po to żeby wygrać główną nagrodę. Żenujące..

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Tak właśnie jedyny RS którego nie oglądałem prawie w ogóle.Ale za to np Bar lubiłem,bo śmieszni ludzie tam tragicznie byli i te ich problemy były dla mnie jak dowcipy.Było się z czego pośmiać :D.Ivy pisze:Czy ktokolwiek oglądał tych Łysych z blondynkami - ja przez kilka miesięcy myślałam ,że to jakaś parodia - tytuł zabójczy ^^
Ale to się stawało i tak coraz bardziej i bardziej to żałosne... Bo ile można patrzeć na tępe, umalowane blondynki(inteligentnych blondynek nie urażamAle za to np Bar lubiłem,bo śmieszni ludzie tam tragicznie byli i te ich problemy były dla mnie jak dowcipy.Było się z czego pośmiać n.

Radosna wiadomość - teraz będziemy mieli Bar Europa! Aż strach pomyśleć o programie Europa da się lubić w konwencji Reality show - żenada murowana -_-
Obym po wakacjach nie miała czasu na oglądanie telewizji, szczególnie Polsatu.. Wynika stąd jasno,że nadal musi być u nas spora oglądalność Baru, skoro zdecydowano się na kolejne wydanie. Ciarki człowieka przechodzą..
Obym po wakacjach nie miała czasu na oglądanie telewizji, szczególnie Polsatu.. Wynika stąd jasno,że nadal musi być u nas spora oglądalność Baru, skoro zdecydowano się na kolejne wydanie. Ciarki człowieka przechodzą..
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Ja jadę generalnie bez TV już od ponad roku od kiedy mi siadł w nim głos - (PS2 podłączam przez chinch do wieży).Myślałem kiedyś,że się tym zmartwię,ale okazało się,że nawet wyszło mi to na dobre.Jak jestem u kogoś to rzucę okiem.Oglądanie TV czasem bywa małosensowne,bo nie wiadomo na czym zarzucić wzrok i się skacze z kanału na kanał nawet godzinę.Nie wspominając o oglądaniu czegoś co nas nie interesuje tylko dla zabicia czasu.Lepiej iść do parku,pojeździć na rowerze albo skoczyć na piwko :D.Krakers pisze:Tak sobie czytam o tym co wtelewizji leci i z przyjemnością stwierdzam, że świetnie robię w ogóle jej nie oglądając. No ewentualnie TVN24, Discovery i zestaw muzyczny podczas śniadania. Polecam wszystkim wyłączenie pudła