Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

teraz juz rinn nie ma tylko pani joanna,czy tez andzia-jak kto woli;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:czy tez andzia-jak kto woli;]
Ja uwielbiam wręcz, jak ta kobieta gada - sam akcent mnie śmieszy, nie mówiąc juz o jej wymyslnym poczuciu humoru. Boska aktorka, piękna kobieta - jak ona reklamuje, to aż żal czegoś nie kupić XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

mowilam juz ze to sasiadka mojej babci? XD mowilam,coz powtorze :lol:

swoja droga..swieta wojna..to chyba jedyny serial ktory od czasu do czasu obejrzalam
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:mowilam juz ze to sasiadka mojej babci? XD mowilam,coz powtorze
Przekaż babci współczucie ^^

Garnet pisze:swoja droga..swieta wojna..to chyba jedyny serial ktory od czasu do czasu obejrzalam
Jedyny serial, widok którego łapię za pilota,żeby przełączyć...no może jeszcze Plebania ;)

Moim idolem jest ten przystojniaczek reklamujący Gazelle cośtam - Umięśniony i wysportowany - mój typ XD A tak poważnie - jak on tak wygląda dzięki temu boskiemu urządzeniu, to ja bym z pewnością nie kupiła Gazelle ^^
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ivy pisze:Moim idolem jest ten przystojniaczek reklamujący Gazelle cośtam - Umięśniony i wysportowany - mój typ XD
Adonis normalnie XD Z kolegą - gejem, się z niego zawsze nabijamy XD

Zresztą it ak nic nie pobije tego umieśnionego dziadka reklamującego z panną joanną (?) pasu sauny czy czegos takiego.... Gleba maksymalna.

Autentyczne pranie mózgu...

Najgorszy moment w naszej telewizji to było szalestwo reality showów... Dwa światy, Big Brothery, Łysi i blondynki, Amazonki....wtedy to dopiero na pawie mi się zbierało....aghr >.<
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Go Go Yubari pisze:Najgorszy moment w naszej telewizji to było szalestwo reality showów... Dwa światy, Big Brothery, Łysi i blondynki, Amazonki....wtedy to dopiero na pawie mi się zbierało....aghr >.<
Czemu dobre chwile tak szybko odchodzą. :cry:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Go Go Yubari pisze:Najgorszy moment w naszej telewizji to było szalestwo reality showów... Dwa światy, Big Brothery, Łysi i blondynki, Amazonki....wtedy to dopiero na pawie mi się zbierało....aghr >.<
No coś ty - przecież to właśnie dzięki tym programom mamy teraz Frytkę, Gulczasa, Klaudiusza - same ważne i lubiane osobistości - Reality show to był chyba początek końca wyczucia dobrego smaku w telewizji XD
Btw - Czy ktokolwiek oglądał tych Łysych z blondynkami - ja przez kilka miesięcy myślałam ,że to jakaś parodia - tytuł zabójczy ^^

Teraz już jesteśmy w fazie oglądania ludzi robiących wszystko dla pieniędzy: jedzących robale czy rozbierających się tylko po to żeby wygrać główną nagrodę. Żenujące..
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Ivy pisze:Frytkę, Gulczasa, Klaudiusza - same ważne i lubiane osobistości
No nie rozśmieszaj mnie. Reklamówki z Mango mają być ważnymi i lubianymi osobistościami :?: :smile:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Heh, ktoś tu nie łapie sarkazmu. :D
A wyżej wspomniane reklamówki są boskie, nie ma się ich co czepiać. [tak, to też był sarkazm]
Ivy pisze:Teraz już jesteśmy w fazie oglądania ludzi robiących wszystko dla pieniędzy: jedzących robale czy rozbierających się tylko po to żeby wygrać główną nagrodę. Żenujące..
Tja, załapałam się dzisiaj na ostatnią minutę programu 'Fear Factor' (czy jak to się tam u nas nazywa. -_-) Po prostu straszne. Jak można czymś takim zapychać ramówkę, argh. -_- Przecież ani to mądre, ani ciekawe, ani nawet przerażające... >_< Choć może powinnam to traktować jako naturalistyczne studium ludziej chciwości -- dla kasy człowiek zrobi wszystko. :)
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ivy pisze:Czy ktokolwiek oglądał tych Łysych z blondynkami - ja przez kilka miesięcy myślałam ,że to jakaś parodia - tytuł zabójczy ^^
Tak właśnie jedyny RS którego nie oglądałem prawie w ogóle.Ale za to np Bar lubiłem,bo śmieszni ludzie tam tragicznie byli i te ich problemy były dla mnie jak dowcipy.Było się z czego pośmiać :D.
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Całe szczęście, że ta moda na RS minęła. Jak widać wszystko mija: komuna minęła, pokemony też, a więc i na RS przyszła pora :)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Pokemony jeszcze lecą chyba :roll: Jak jeszcze leciał Big Brother to oglądałam to maniakalnie XD I nie umiałam się od tego oderwać :lol: Dobrze, że tylko jedynkę tak oglądałam :lol: Później już mniej i mniej...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Ale za to np Bar lubiłem,bo śmieszni ludzie tam tragicznie byli i te ich problemy były dla mnie jak dowcipy.Było się z czego pośmiać n.
Ale to się stawało i tak coraz bardziej i bardziej to żałosne... Bo ile można patrzeć na tępe, umalowane blondynki(inteligentnych blondynek nie urażam ;) ) i głupich mięśniaków z tych ich poważnymi problemami. Wszystko kiedyś trzeba raz na zawsze zakończyć, a twórcy RS o tym zapominali. Dobrze, że te wszystkie programy już zaczynają odchodzą w niepamięć, bo się niedobrze robi.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Radosna wiadomość - teraz będziemy mieli Bar Europa! Aż strach pomyśleć o programie Europa da się lubić w konwencji Reality show - żenada murowana -_-
Obym po wakacjach nie miała czasu na oglądanie telewizji, szczególnie Polsatu.. Wynika stąd jasno,że nadal musi być u nas spora oglądalność Baru, skoro zdecydowano się na kolejne wydanie. Ciarki człowieka przechodzą..
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Krakers pisze:Tak sobie czytam o tym co wtelewizji leci i z przyjemnością stwierdzam, że świetnie robię w ogóle jej nie oglądając. No ewentualnie TVN24, Discovery i zestaw muzyczny podczas śniadania. Polecam wszystkim wyłączenie pudła
Ja jadę generalnie bez TV już od ponad roku od kiedy mi siadł w nim głos - (PS2 podłączam przez chinch do wieży).Myślałem kiedyś,że się tym zmartwię,ale okazało się,że nawet wyszło mi to na dobre.Jak jestem u kogoś to rzucę okiem.Oglądanie TV czasem bywa małosensowne,bo nie wiadomo na czym zarzucić wzrok i się skacze z kanału na kanał nawet godzinę.Nie wspominając o oglądaniu czegoś co nas nie interesuje tylko dla zabicia czasu.Lepiej iść do parku,pojeździć na rowerze albo skoczyć na piwko :D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”