Wasz ulubiony tekst z FF

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Mochael

Post autor: Mochael »

Najlepszy jest na moonflow jak chcą przewieść chocobosa

Imposhibibel,Imposhibibel :grin:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Albo Ride a shoopaff :) (chodzi głównie o to, jak on to mówi)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Ostatnio przechodziłam ponownie Thunder Plains. (chore - tak, aby mnie ani razu piorun nie trafił :P ) Podobała mi się opowieść Rikku, o tym, dlaczego boi się błyskawic. Najlepszy był tekst : It was a "thunder spell" - bzzzzzzzt :razz: ... Albo te nerwowe śmiechy przed wejściem do agencji - super!
Eiko pisze:Albo Ride a shoopaff n (chodzi głównie o to, jak on to mówi)
Też o tym wspominałam, Eiko. Podoba mi się jego czarujący głos... Misssh Yuuuna what caan I dooo fooor yoouuuu? :lol:
Czips

Post autor: Czips »

Albo w X-2 na AirShipie w części wypoczynkowej jak podchodzisz do barmana: "YEs mis yOOna?"
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Tekst Lulu do Tidusa:
"You truly are clueless. Are you you sure it's just your memory that's a problem" - czy jakoś tak
Lulu no2 - kiedy sprowadza Wakkę na ziemię przed wejściem do Kilika Temple- za długi tekst, by go podawać, sami sprawdźcie :)
kornik

Post autor: kornik »

Żeby wszyscy zrozumieli napisze po polsku :). Text z FF X-2, wypowiedział go Wakka, po urodzeniu synka :
" Sin jest niczym w porównaniu do zmieniania pieluchy, Ya ? "
Genialne :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Jestem na Bikanel T___T (gram 2 raz) i w miejscu pod wodą Macalania Lake usłyszałam śmieszny tekst (a raczej zachowanie) Rikku - "Friends, huh? hihihi hihihi" :D Ona zawsze powie coś ciekawego...
Draka15

Post autor: Draka15 »

ja ta uwielbiam Wakke i jego dogadywanie ziomek śmieszny mak i do tego ubrany jak klaun :grin: to jego"ya" jest kooooooozackiee :D
Czips

Post autor: Czips »

Albo w Kilika, jak Yuna odprawia proces odsyłania, wyrąbany jest tekst Tidusa do Lulu: "What Tha End" (czyli: Co To Jest Koniec?) :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Tak się zastanawiam, czy tego tematu nie dało by się rozwinąć na pozostałe Finale - skoro juz istnieje, to czemu dotyczy tylko dziesiątki..?
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ivy pisze:Tak się zastanawiam, czy tego tematu nie dało by się rozwinąć na pozostałe Finale - skoro juz istnieje, to czemu dotyczy tylko dziesiątki..?
Hmm..może dla tego,że zaraz by sie zaczeło wielkie cytowanie tekstów z innych Finali i temat by sie momentalnie rozrusł do kilku dziesięciu stron.
Ale tow niczym nie przeszkadza,więc można by temat przenieśc do Ogólnych i tam go roszerzyć.
Ale poczekam na opinie reszty Moderatorstwa i Administracji.
FF XII W trakcie katowania
Hajpero

Post autor: Hajpero »

mi tam sie podobała sytuacja jak Tidus wbił na plaze, stoi Wakka z ziomkami i grają w piłe. Tidus przejął inicjatywe i wykonał Jecht shota:D a Wakka na to..."Whoaaaaa...... HYHY" i ta jego mina:D:D:D:D nie no bĄba
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Heh, teksty tekstami, dużo tego było, ale dwie rzeczy mnie leciuteńko nie tyle iritują co wprowadzają w zakłopotanie. Po pierwsze Tidusowskie "huh" na każdym kroku XD A po drugiej moment, jak Yuna prosiła go, żeby się pośmiał, on zaczał się śmiać jak idyota a potem ona mu zafturowała "Ha Ha Ha" -_-'

Potem śmiech był normalniejszy, ale tak czy siak, auron, wakka albo lulu łatwie to skwitowali czymś w stylu "What is with your brain" czy jakieś inne tam ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Tę scenkę ze śmianiem uwzględniłam też w głupich momentach FF, bo to jest takie beznadziejne XD

Tid ma taki "anerykancki" głos, dlatego często mnie wkurza... Tylko "wow, no prob, yeah"... Straszny. Za to Auron zawsze ma fajne teksty i w ogóle niezły z niego facet :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Amerykańskie głosy i teksty to tam jeszcze przejdzie, ale czasem te jego wybuchy jakiegoś gniewu... Takie dziwaczne, i jakoś tak szybko poglądy zmienia swoje -_- :lol:

Ale i tak go lubię, heh ale te jego "I could do the same" jak auron uderzał mnie zniesmaczyły. Sobie pomyślałem: "You can't do anything, my friend" :lol:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”