Imposhibibel,Imposhibibel
Wasz ulubiony tekst z FF
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio przechodziłam ponownie Thunder Plains. (chore - tak, aby mnie ani razu piorun nie trafił
) Podobała mi się opowieść Rikku, o tym, dlaczego boi się błyskawic. Najlepszy był tekst : It was a "thunder spell" - bzzzzzzzt
... Albo te nerwowe śmiechy przed wejściem do agencji - super!

Też o tym wspominałam, Eiko. Podoba mi się jego czarujący głos... Misssh Yuuuna what caan I dooo fooor yoouuuu?Eiko pisze:Albo Ride a shoopaff n (chodzi głównie o to, jak on to mówi)
-
Czips
-
kornik
-
Draka15
-
Czips
Hmm..może dla tego,że zaraz by sie zaczeło wielkie cytowanie tekstów z innych Finali i temat by sie momentalnie rozrusł do kilku dziesięciu stron.Ivy pisze:Tak się zastanawiam, czy tego tematu nie dało by się rozwinąć na pozostałe Finale - skoro juz istnieje, to czemu dotyczy tylko dziesiątki..?
Ale tow niczym nie przeszkadza,więc można by temat przenieśc do Ogólnych i tam go roszerzyć.
Ale poczekam na opinie reszty Moderatorstwa i Administracji.
FF XII W trakcie katowania
-
Hajpero
Heh, teksty tekstami, dużo tego było, ale dwie rzeczy mnie leciuteńko nie tyle iritują co wprowadzają w zakłopotanie. Po pierwsze Tidusowskie "huh" na każdym kroku
A po drugiej moment, jak Yuna prosiła go, żeby się pośmiał, on zaczał się śmiać jak idyota a potem ona mu zafturowała "Ha Ha Ha" -_-'
Potem śmiech był normalniejszy, ale tak czy siak, auron, wakka albo lulu łatwie to skwitowali czymś w stylu "What is with your brain" czy jakieś inne tam
Potem śmiech był normalniejszy, ale tak czy siak, auron, wakka albo lulu łatwie to skwitowali czymś w stylu "What is with your brain" czy jakieś inne tam
glamorous vamp
Amerykańskie głosy i teksty to tam jeszcze przejdzie, ale czasem te jego wybuchy jakiegoś gniewu... Takie dziwaczne, i jakoś tak szybko poglądy zmienia swoje -_- 
Ale i tak go lubię, heh ale te jego "I could do the same" jak auron uderzał mnie zniesmaczyły. Sobie pomyślałem: "You can't do anything, my friend"
Ale i tak go lubię, heh ale te jego "I could do the same" jak auron uderzał mnie zniesmaczyły. Sobie pomyślałem: "You can't do anything, my friend"
glamorous vamp