Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Ostatnio mignął mi jakis teleturniej w Polsacie:
Jakaś Babka i pan Krzysio:
"Ależ ja z Czaru Par pana pamiętam, panie Krzysiu...taki był pan słodziutki i niewinny. No teraz to sobie pan tę bródkę zapuścił, na niegrzecznego chłopczyka. Ale też jest ładnie panu, panie Krzysiu"
Cytat-autentyk, Jakaś Babka rlz :D
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Mnie irytują te debilne teleturnieje prowadzone przez jakiś przygłupów (m.in. Irek Bieleninik), w których trzeba zadzwonić albo wysłać sms'a i zgadnąć hasło brrrrrrrrrrr. Przez tych bałwanów zespuli jeden z lepszych polskich programów rozrywkowych tzn. "łapu capu", bo jak choć dwa razy gagatek z tych telekrzyżówek nie pokaże w tym zacnym programie, to będzie cud.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Włączyłam sobie "Świry 2005", bo sobie pomyslałam "jo, może byc zabawnie", a jak jest w rzeczywistości? D.N.O - Durne Nudzenie Odbiorcy. Pominę, że nagrode dostał Wojewódzki i pominę, że śpiewała Mandaryna (a dokładniej z playbacku) i tańczyły z nia dzieci. Nie wspomnę tez, że Doda dostała Nagrodę i teraz śpiewa....Pomijając to wszystko i czasem zabawny tekst, to ogólnie jest to denko bez dna. "A miało być tak pięknieee....." :/
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

wlaczam sobie tv, padajac zmeczona na kanape i lecial jakis program Odlot na tv4,zagaduja 2 osoby na ulicy i ktora pierwsza w ciagu 2 h dotrze na lotniskp,spakuje sie itp leci na tydzien zagranice za free < dzisiaj byla tunezja> ..ciekawy patent :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

W "TopTrendy" ( Laughing ) jest Łucja n Pamięta ktoś Łucję? Łucja prowadziła "Rykowisko" n Buuuuu ja bym chciała Rykowisko znowu T_T To było takie....takie....no lepsze od Randki w ciemno XD
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Dawno nie miałam styczności z telewizorenm, nie mówiąc już o moich ukochanych Telezakupach: no więc włączam dziś, szczęśliwie w porze TVMarketu - co słyszę? "Zapraszam wszystkich na pasjonującą przejażdżkę na moim przyrządzie" XD
Cytat autentyczny, a facet sprzedawał chyba jakieś pierdoły do ćwiczeń..
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

rykowisko..cos jarze..ale nie do konca...buu.. ma sie rozumiec ze tez wybierano partnerow?

Ivy pisze:Dawno nie miałam styczności z telewizorenm, nie mówiąc już o moich ukochanych Telezakupach: no więc włączam dziś, szczęśliwie w porze TVMarketu - co słyszę?
niech zgadne-w porach przedpoludniowych? :P no chyba ze mango 24 :lol:

zreszta w tym tv markecie pokazuja jakies 10 lat stare filmy..co to ma byc :]
pamietam jak bardzio dawno temu:P kiedy mialam taki maly telewizorek na stoliczku:P wstawalam zawsze o 6 czy jakos tak :D zeby patrzac na anime na poloni 1 :D i zawsze wczesniej jeszcze wciskali glupawe tv markety :? .... ja to lubilam rzeczy ogladac,nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman n
TVMarkety to najgorsza rzecz, jka może się przytrafić podczas oglądania XD Kabaret Moralnego Niepokoju miał kiedyś niezłą przeróbke z Halamą w roli faceta od Telezakupów ^^
Garnet pisze:no chyba ze mango 24 Laughing
Nie posiadam, sama nie wiem jak to możliwe XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Garnet pisze:ja to lubilam rzeczy ogladac,nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman n
No jak możesz. Yattaman to klasyka O.o Dalej go puszczają. I "Księgę Dżunglii" i "Sally".... miał byc "Zorro" a tu Mowgli i wilki T_T Myslałam, ze rozwalę telewizor T_T

Mango24 mnie powala....omijam ten kanał szerokim łukiem...
Wole juz EduSat - najlepszy środe nasenny. :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

z tym yattamanem to raczej jako ironia byla,przeciez nie bede sie wyrzekac mojego dziecinstwa :lol:

a wlasnie puszcaja jeszcze Daimosa?^^

...hmm..me mysli gleboko...hm...czy ja przypadkiem nie mam poloni 1 :D tylko nie mam jej zakodowanej na tv...calkiem mozliwe :]
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Garnet pisze:a wlasnie puszcaja jeszcze Daimosa?^^
Marzenie ścietej głowy..... T___T Erika...Kasuya....ah, oh buuuu T_T

Garnet pisze:z tym yattamanem to raczej jako ironia byla,przeciez nie bede sie wyrzekac mojego dziecinstwa Laughing
A bo ja wiem? XD

Właśnie oglądałam babke na TVN, która mówiła szybciej niż ustawa przewiduje "zadzwoń, zadzwoń, bo znasz odpowiedź, mamy dwa zdjęcia slicznego Kokiel [!] Spaniela takie same zdjęcia ale nie takie same bo różnia się no właśnie różnia sie różnia ale iloma szczegółami sie różnią no ja nie wiem ale może ty wiesz więc zadzwoń lub wyślij smsa..."

:502:
Ah i Idola 4 powtarzają -_-'
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Go Go Yubari pisze:Mango24 mnie powala....omijam ten kanał szerokim łukiem...
O jeja to takie coś też jest?? :shock: Ostatnio nawet na jedynce puszczają te głupie mango :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Eiko pisze:Ostatnio nawet na jedynce puszczają te głupie mango
Ostatnio? Na TVP1 już od bardzo dawna puszczają telezakupy :D
Ja się ostatnio schizuje takimi programami jak Mini-Mini. Koziołka Matołka jeszcze jakoś znosze, ale jak puszczą coś w stylu teletubisiów to już pranie mózgu na miejscu :D Najlepsze widziałem ostatnio: puścili muzyczkę z "Sznapiego Krokodyla" i "tańczyło" pare dzieciaków na ekranie. Obejrzałem całość :D Horrory przy tym się chowają!
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:O jeja to takie coś też jest?? Shocked Ostatnio nawet na jedynce puszczają te głupie mango
no jest taki program,poszukaj a moze sama masz :]

a na 1 puszcaja tv market...to jest ZNACZNA roznica :lol:

mini..mini...me nie kojarzyc..ale to i dobrze 'xd < nie ma ze mna jeszcze tak zle :lol: >
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

nie wiem co macie do tych kanałów. Ja zawsze kochałem Danutę Rinn i inne osoby, które reklamują produkty. Te reklamy są ciekawe :)
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”