Telewizja, czyli pranie mózgu.
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio mignął mi jakis teleturniej w Polsacie:
Jakaś Babka i pan Krzysio:
"Ależ ja z Czaru Par pana pamiętam, panie Krzysiu...taki był pan słodziutki i niewinny. No teraz to sobie pan tę bródkę zapuścił, na niegrzecznego chłopczyka. Ale też jest ładnie panu, panie Krzysiu"
Cytat-autentyk, Jakaś Babka rlz :D
Jakaś Babka i pan Krzysio:
"Ależ ja z Czaru Par pana pamiętam, panie Krzysiu...taki był pan słodziutki i niewinny. No teraz to sobie pan tę bródkę zapuścił, na niegrzecznego chłopczyka. Ale też jest ładnie panu, panie Krzysiu"
Cytat-autentyk, Jakaś Babka rlz :D
Mnie irytują te debilne teleturnieje prowadzone przez jakiś przygłupów (m.in. Irek Bieleninik), w których trzeba zadzwonić albo wysłać sms'a i zgadnąć hasło brrrrrrrrrrr. Przez tych bałwanów zespuli jeden z lepszych polskich programów rozrywkowych tzn. "łapu capu", bo jak choć dwa razy gagatek z tych telekrzyżówek nie pokaże w tym zacnym programie, to będzie cud.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Włączyłam sobie "Świry 2005", bo sobie pomyslałam "jo, może byc zabawnie", a jak jest w rzeczywistości? D.N.O - Durne Nudzenie Odbiorcy. Pominę, że nagrode dostał Wojewódzki i pominę, że śpiewała Mandaryna (a dokładniej z playbacku) i tańczyły z nia dzieci. Nie wspomnę tez, że Doda dostała Nagrodę i teraz śpiewa....Pomijając to wszystko i czasem zabawny tekst, to ogólnie jest to denko bez dna. "A miało być tak pięknieee....." 

- Go Go Yubari
- Ifrit
rykowisko..cos jarze..ale nie do konca...buu.. ma sie rozumiec ze tez wybierano partnerow?
no chyba ze mango 24 
zreszta w tym tv markecie pokazuja jakies 10 lat stare filmy..co to ma byc :]
pamietam jak bardzio dawno temu:P kiedy mialam taki maly telewizorek na stoliczku:P wstawalam zawsze o 6 czy jakos tak :D zeby patrzac na anime na poloni 1 :D i zawsze wczesniej jeszcze wciskali glupawe tv markety
.... ja to lubilam rzeczy ogladac,nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman 
niech zgadne-w porach przedpoludniowych?Ivy pisze:Dawno nie miałam styczności z telewizorenm, nie mówiąc już o moich ukochanych Telezakupach: no więc włączam dziś, szczęśliwie w porze TVMarketu - co słyszę?

zreszta w tym tv markecie pokazuja jakies 10 lat stare filmy..co to ma byc :]
pamietam jak bardzio dawno temu:P kiedy mialam taki maly telewizorek na stoliczku:P wstawalam zawsze o 6 czy jakos tak :D zeby patrzac na anime na poloni 1 :D i zawsze wczesniej jeszcze wciskali glupawe tv markety

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
TVMarkety to najgorsza rzecz, jka może się przytrafić podczas oglądaniaGarnet pisze:nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman n

Nie posiadam, sama nie wiem jak to możliweGarnet pisze:no chyba ze mango 24 Laughing

- Go Go Yubari
- Ifrit
No jak możesz. Yattaman to klasyka O.o Dalej go puszczają. I "Księgę Dżunglii" i "Sally".... miał byc "Zorro" a tu Mowgli i wilki T_T Myslałam, ze rozwalę telewizor T_TGarnet pisze:ja to lubilam rzeczy ogladac,nie wiem co gorsze-tv market czy yattaman n
Mango24 mnie powala....omijam ten kanał szerokim łukiem...
Wole juz EduSat - najlepszy środe nasenny.

- Go Go Yubari
- Ifrit
Marzenie ścietej głowy..... T___T Erika...Kasuya....ah, oh buuuu T_TGarnet pisze:a wlasnie puszcaja jeszcze Daimosa?^^
A bo ja wiem?Garnet pisze:z tym yattamanem to raczej jako ironia byla,przeciez nie bede sie wyrzekac mojego dziecinstwa Laughing

Właśnie oglądałam babke na TVN, która mówiła szybciej niż ustawa przewiduje "zadzwoń, zadzwoń, bo znasz odpowiedź, mamy dwa zdjęcia slicznego Kokiel [!] Spaniela takie same zdjęcia ale nie takie same bo różnia się no właśnie różnia sie różnia ale iloma szczegółami sie różnią no ja nie wiem ale może ty wiesz więc zadzwoń lub wyślij smsa..."

Ah i Idola 4 powtarzają -_-'
Ostatnio? Na TVP1 już od bardzo dawna puszczają telezakupy :DEiko pisze:Ostatnio nawet na jedynce puszczają te głupie mango
Ja się ostatnio schizuje takimi programami jak Mini-Mini. Koziołka Matołka jeszcze jakoś znosze, ale jak puszczą coś w stylu teletubisiów to już pranie mózgu na miejscu :D Najlepsze widziałem ostatnio: puścili muzyczkę z "Sznapiego Krokodyla" i "tańczyło" pare dzieciaków na ekranie. Obejrzałem całość :D Horrory przy tym się chowają!
no jest taki program,poszukaj a moze sama masz :]Eiko pisze:O jeja to takie coś też jest?? Shocked Ostatnio nawet na jedynce puszczają te głupie mango
a na 1 puszcaja tv market...to jest ZNACZNA roznica

mini..mini...me nie kojarzyc..ale to i dobrze 'xd < nie ma ze mna jeszcze tak zle

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!