Nasze kochane zwierzaczki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Najlepszy przyjaciel człowieka

pies
42
37%
kot
35
31%
królik
2
2%
rybka
2
2%
krokodyl (hahaha)
13
11%
inne
20
18%

Liczba głosów: 114

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Wolę wilki, niż jakieś słabe, długowłose pieski z kokardkami na głowie "eleganckich damusi"... Niektóre wilczury są piękne, a nad tymi drugimi nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać.
Kermi pisze:A dlaczego bransoletką na przedniej łapie??? Było w Wolf's Rain'ie, tak?
Hehe mój ulubiony wilk, Toboe posiadał taką. Zabawne to trochę :]
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Faris pisze:Wolę wilki, niż jakieś słabe, długowłose pieski z kokardkami na głowie "eleganckich damusi"... Niektóre wilczury są piękne, a nad tymi drugimi nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać.
Też są bardzo fajne.Takie tyci tyci,sobie biegną tymi małymi łapkami :D.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Mieszka jeden taki blisko, piszczy, szczeka, skacze. Jakbym tę wiewiórę chwyciła i kopnęła.........nieważne :D
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Faris pisze:Mieszka jeden taki blisko, piszczy, szczeka, skacze. Jakbym tę wiewiórę chwyciła i kopnęła.........nieważne
To ja bym posłał orły na Ciebie żeby Ciebie podziabały trochę :twisted: .
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Faris, przecież takie właśnie mini-mini pieskiz kokardkami są takie fajne!! Takie milusie i w ogóle... Extra są... co Ty od nich chesz???
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Nie znacie tego psa :lol:
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

No to może tamten taki jest, ale tak to są przecież słodziusie!! Moja przyjaciółka ma ratlerka. Fajny piesek :D taka mała "sarenka" :lol:
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Faris pisze:Mieszka jeden taki blisko, piszczy, szczeka, skacze. Jakbym tę wiewiórę chwyciła i kopnęła.........
Faris... współczuję ci! U mnie w sąsiedztwie jest taki tam "nietoperzopodobnecośtam" i aż żal mi dupę ściska że nie mogę temu czemuś wpakować kulki z karabinu albo nakarmić laxigenem. :evil:

[ Dodano: Wto Lip 12, 2005 18:39 ]
Kermi pisze:Moja przyjaciółka ma ratlerka.
A ja mówiłem o ratlerze. :P W sumie, wycofuję to z laxigenem. I bez tego sra niemiłosiernie.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Ababeb pisze:aż żal mi dupę ściska że nie mogę temu czemuś wpakować kulki z karabinu albo nakarmić laxigenem.
A podobno jestem nienormalny.... XD
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Sadysta!! :cry: Ten Ratlerek jest taki mądry, mówię Wam!!! Normalnie wszystko rozumie co się do niego mówi, a ma gdzieś z rok czasu dopiero.
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Ababeb pisze:Faris... współczuję ci! U mnie w sąsiedztwie jest taki tam "nietoperzopodobnecośtam" i aż żal mi dupę ściska że nie mogę temu czemuś wpakować kulki z karabinu albo nakarmić laxigenem. Evil or Very Mad
Ababeb, to Ci się udało :lol: ... Widocznie czujemy to samo do tych kochanych "piesków"... Hehe, wytrzymać nie mogę :D
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Kermi pisze:Sadysta!
Widziałaś kiedyś tego psa... tfu, to cośtam? Wkurwiający [sorry, muszę] jest jak nie wiem. Kiedyś nawet obmyślałem na niego pułapki rodem z kreskówek. :wink:
Nienormalny_PS2 pisze:A podobno jestem nienormalny.... XD
Nikt ci nie zabrania. :D

Powiadam wam... dobry zwierzak to kot. Co prawda bywa że olewa właściciela, ale ogólnie w porzo. No i co poniektóre gryzonie są fajne. ;)
Faris pisze:
Ababeb pisze:Faris... współczuję ci! U mnie w sąsiedztwie jest taki tam "nietoperzopodobnecośtam" i aż żal mi dupę ściska że nie mogę temu czemuś wpakować kulki z karabinu albo nakarmić laxigenem. Evil or Very Mad
Ababeb, to Ci się udało :lol: ... Widocznie czujemy to samo do tych kochanych "piesków"... Hehe, wytrzymać nie mogę :D
Ja bym tego pieskiem nie nazwał. :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Patrzę za konsolę, cz przypadkiem Snake mi nie zostawił snajperki...
To jak już to po co się bawić w snajpera.Krak,wyjdź na ulicę i zrób im CQC :D.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

A ja uwielbiam wszystkie zwierzaczki póki nie naruszają mojej granicy :) Nawet nie zabijam komarów (do czasu), wychodzę z założenia, że one też muszą jakoś żyć :) Ale jak już mam ładnie nogi i ręce pogryzione, to zabiję wszystko co się zbliży 100 metrów do mnie :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Taki miły temat, a jakie myśli się w nas budzą :lol:
Krakers pisze:ak slysze ujadanie piesków za oknem, np przez 20 minut.
Najgorzej, gdy na noc się zostawia uchylone okno. Zasnąc nie można, bo te potwory ujadają (i teraz chodzi mi o ogół XD)
Ababeb pisze:Ja bym tego pieskiem nie nazwał. n
Dlatego nazwałam w cudzysłowiu :D Głupie psisko..XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”