to mnie oświećEiko pisze:chyba już wiem

Moderator: Moderatorzy
Jak widać - nie.Boni pisze:I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna n
I krzywdzi facetówBoni pisze:Osobista wojowniczka O' Ren Ishii. Jej main weapon jest erm... kula na łańcuchuJest ona zła, podła i w ogóle taka nie fair, wszystko by tylko przepruwała mieczykiem. Nie lubi włoskich samochodów
Kod: Zaznacz cały
Z nogą od stołu w głowie.
Z tym to się zgadzam w pełniGo-Go-Yubari pisze:No, ale charakter ten sam
Film oglądałem 1 raz za bardzo się w niego nie wczuwając (jeszcze vol 2 mnie czeka). Jak by ktoś napisał, że ta postać była w Filmie Kill Bill vol. 1, to też bym nie wiedział, o którą chodziBoni pisze:Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o?
Nom. I co 2 minuty się pyta "eee, jak ty masz na imię"Heheh,najlepiej jest jak jest się w jakiejś nowo poznanej grupie."To jest Marcin,to Krzysiek,to Marta,to Zenek,to Romek,to Monika a to jest Michał."Bynajmiej,że się pomiesza,nawet zapomni wszystkich
Tajest. Śmiesznie mój zeszyt od matmy potem wygląda (jakie-kolwiek-i-byle-gdzie obliczenia) - nikt nie może tego rozczytać (w tym jaNienormalny_PS2 pisze:To jak z liczeniem w pamięci,czy coś w tym stylu.Ja zawsze wolę sobie wszystko napisać