Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Matomania

Post autor: Matomania »

Eiko pisze:chyba już wiem
to mnie oświeć :)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Erm.... to oczywiste :P Wy już Tarantino dzieci nie oglądacie :P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erelen_Galakar pisze:Erm.... to oczywiste n Wy już Tarantino dzieci nie oglądacie
a ponoć tak znany i powszechnie "wielbiony" film....Ojej.... ;)
(Zaraz ktos walnie "Pulp Fiction" XD)
Matomania

Erelen_Galakar pisze:dzieci
ano nie plosiem pana .. kurde, gdzie mój smoczek wcięło :) :562:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Matomania popatrz na niektóre arty, które są na forum wrzucone i w cosplayach też chyba to jest ;) Trzeba tylko poszukać
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ja jestem tym złym to powiem. Kill Bill vol. 1. Moja ulubiona postać. Osobista wojowniczka O' Ren Ishii. Jej main weapon jest erm... kula na łańcuchu XD Jest ona zła, podła i w ogóle taka nie fair, wszystko by tylko przepruwała mieczykiem. Nie lubi włoskich samochodów :D

[ Dodano: Sob 09 Lip, 2005 ]
Swoją drogą ładny ma głosik :lol:

[ Dodano: Sob 09 Lip, 2005 ]
I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna :P
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Boni pisze:I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna n
Jak widać - nie.

Boni pisze:Osobista wojowniczka O' Ren Ishii. Jej main weapon jest erm... kula na łańcuchu XD Jest ona zła, podła i w ogóle taka nie fair, wszystko by tylko przepruwała mieczykiem. Nie lubi włoskich samochodów
I krzywdzi facetów :> Oraz nosi mundurek szkolny i ma chyba 17 lat (?)... No, ale charakter ten sam ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No Ty chyba nikogo nie prujesz. Mylę się? :P

Heh, ale ponuro skończyłaś.

Kod: Zaznacz cały

Z nogą od stołu w głowie. 

:lol:
glamorous vamp
Matomania

Go-Go-Yubari pisze:No, ale charakter ten sam
Z tym to się zgadzam w pełni ;)
Boni pisze:Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o?
Film oglądałem 1 raz za bardzo się w niego nie wczuwając (jeszcze vol 2 mnie czeka). Jak by ktoś napisał, że ta postać była w Filmie Kill Bill vol. 1, to też bym nie wiedział, o którą chodzi :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Tak to jest jak ktos nie ma pamięci do japońskich imion i nazwisk ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Ja ogladałem ten film z trzy razy i też bym nie zgadł że to z niego :P .. ogólnie nie mam pamieci do jakichkolwiek imion i nazwisk, nie tylko japońskich .. wyjątek stanowią te z finali ... jakoś je od razu zapamiętałem :D
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Preacher pisze:ogólnie nie mam pamieci do jakichkolwiek imion i nazwisk
Heheh,najlepiej jest jak jest się w jakiejś nowo poznanej grupie."To jest Marcin,to Krzysiek,to Marta,to Zenek,to Romek,to Monika a to jest Michał."Bynajmiej,że się pomiesza,nawet zapomni wszystkich :D.
Matomania

Heheh,najlepiej jest jak jest się w jakiejś nowo poznanej grupie."To jest Marcin,to Krzysiek,to Marta,to Zenek,to Romek,to Monika a to jest Michał."Bynajmiej,że się pomiesza,nawet zapomni wszystkich
Nom. I co 2 minuty się pyta "eee, jak ty masz na imię" ;) Denerwujące to jest - mam pamięć do twarzy, ale imiona zawsze zapominam.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Matomania pisze:mam pamięć do twarzy, ale imiona zawsze zapominam.
To jak z liczeniem w pamięci,czy coś w tym stylu.Ja zawsze wolę sobie wszystko napisać :D.
Matomania

Nienormalny_PS2 pisze:To jak z liczeniem w pamięci,czy coś w tym stylu.Ja zawsze wolę sobie wszystko napisać
Tajest. Śmiesznie mój zeszyt od matmy potem wygląda (jakie-kolwiek-i-byle-gdzie obliczenia) - nikt nie może tego rozczytać (w tym ja :) ). Dobrze, że ocenę za "ładne pisanie" na matmie nie stawiali bo bym 1 dostał :)
PS. Ew. 1+
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”