Your location in world of FF
Moderator: Moderatorzy
wszystko da sie 'przemeblowac'XDLucrecia pisze:Ja bym nie chciała.Te kolorki są takie... psychodeliczne.
Powodują u mnie odruch zwrotny. Poza tym... mieszkanie w towarzystwie Grubego Chocobo!? Garnet, jesteś absolutnie pewna?
![]()
i towarzysz w piwnicyLucrecia pisze:Hm, za to Balamb Garden jak najbardziej. Dużo młodych ludzi, wolnej przestrzeni, zieleń, rozbudowana infrastruktura, wygodne sypialnie i ładna stołówka. n Z zewnątrz też wygląda ślicznie; nie wiedzieć czemu, lubię takie kolory. ^^

no,jaka klimatyczna ^^XD ale kradna beczki z alexnadri!Boni pisze:Niby taka niepozorna wioska a ma ten mroczny klimat n

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Z miast odpowiadało by mi Bran Bal - w miarę spokojne, (choć nie do końca :D ) oryginalni
mieszkańcy, tajemnicza atmosfera...Albo Madain Sari... Zanarkand to miasto przyszłości, chyba wolałabym mieszkać w jakimś bardziej baśniowym zakątku, jeśli bym miała wybór.
A muzyka na Terra (nie wiem, jak odmieniać) i w mieście Bran Bal te jest niesamowita - jedne z moich ulubionych

A muzyka na Terra (nie wiem, jak odmieniać) i w mieście Bran Bal te jest niesamowita - jedne z moich ulubionych

Bran Bal jest położone na
Jest w FF9, nie słyszałaś o nim? Jeśli mówisz o Madain Sari, to Bran Bal powinno być znajomą nazwą - dziwne. Jedno z miast, które najbardziej zapamiętałam :D
Kod: Zaznacz cały
Terra. Jest to miasto Genome, stamtąd pochodzi pewna trójka bohaterów.
Ciężkie spoilery tu są, więc ci, którzy ff9 nie przechodzili, lepiej niech nie czytają 
Przecież na Terra
A później Terrę
Przechodziłaś FF9? Bo to ważny moment w grze.

Przecież na Terra
można było jedynie zwiedzić jedną miejscowość - Bran, Bal, miasto Genome (czyli tych z ogonami XD)W drodze do miasta Garnet zemdlała, widząc Invincible.
Pochodzili z tej planety Zidane, Mikoto i Kuja.
zniszczył Kuja podczas Trance i część mieszkańców się ewakuowała na Invincible
pod koniec 3 płyty
Coś chyba mi sie kojarzy... Grałam Faris, grałam... i to nie raz... Ale ostatnio to gdzieś 2 lata temu... wiesz... nie jestem takim specem od FF jak Ty czy inni forumowicze
A czekaj!!! Już chyba wiem!!! to jest to jedyne miasteczko w Terra tak??? takie z dziurą (chyba) na środku i tam same "Zidane'y" chodziły???

"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Khem, khem, Kermi, zaznaczyłabym to jako spoiler.
Co do miasteczek na Terra:
Tam nie było chyba żadnej dziury. Po prostu było tam mnóstwo Genomes, podobnych do Zidane'a. A stamtąd jeszcze można było dotrzeć do Garlanda.
Nie wiem, czy jedyne, ale po prostu innego się nie zwiedzało. W końcu Terra to wielka planeta.