Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

No możliwe że to Rexona.

No... yyy masz takiego wzbudzającego strach ava że normalnie ci nie wierze. A wogóle to boje się z tobą rozmawiać więc idę... rozwiesić pranie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Tylko zeby klamerki nie poniszczyly materialu! I wracajac do tematu.. jaki proszek? I czy uzyles zmiekczacza do tkanin?
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ashramus pisze:jaki proszek? I czy uzyles zmiekczacza do tkanin?
Ale tego "lepszego niż wszystkie" :?:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Wiecie panowie, ja to sobie wziąłem dwie koszule białe, jedną wyprałem w "zwykłym proszku" bez namaczania, a drugą proszkiem hiper extra "nazwy nie podam". No i doszedłem do wniosku że oba h*** piorą, i następnym razem kupie Dosie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Dante pisze:o k**** , co za szpan!
Yyy nie rozumiem jak nieoglądanie tv może być szpanem :roll:
Mi jest poprostu szkoda czasu na telewizje. Nawet jak niemałbym co robić to wole ... popatrzeć w sciane chyba :) Jedyna rzecz jaką oglam w tv to hells kitchen na vivie.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

A ja sądzę, że reklamy Plusa są kopytko i dlatego je lubię. :lol:
A do prania używam "Zwykłego Proszku" - wiem że przepłacam :D
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Bosz reklama tych tabletek do zmywarki (Calgonit czy jakoś tak) i jeszcze do tego Carmina Burana w tle, profanacja. Już nawet w regionalnej nie ma takiej kichy (serki ostrowia zniknęły :sad: )
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Hoopnoza :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Zito pisze:Bosz reklama tych tabletek do zmywarki (Calgonit czy jakoś tak) i jeszcze do tego Carmina Burana w tle, profanacja.
No też to słyszałem :lol: Heh, o ile w Reeboku to jeszcze jakoś wygląda, to o tyle w tym przypadku jest to gupie. Gupie... no gupie no ;]

Zito pisze:Już nawet w regionalnej nie ma takiej kichy (serki ostrowia zniknęły
Jak ja kochałem tą reklamę XD Stosunkowo często jestem w Ostrołęce i zawszwe próbuję kupić se jakiego serka :] Heh, ale najlepszy motyw to ta mata za balonem XD :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Ostatnio widziałem reklamę, w której jakaś baba włazi do swojej sąsiadki i mówi, że ma biegunkę i prosi ją o radę (tę sąsiadkę) "bo jest specjalistka", a ona ma zaraz naradę. Już bardziej niedorzecznej reklamy nie widzałem od hohoho... a może i dłużyj. Wpadać do kogoś i prosić o rade no ma się sraczke, o raany umarłbym gdyby coś takiego się wydarzyło na żywo :lol:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Zito pisze:Już bardziej niedorzecznej reklamy nie widzałem od hohoho... a może i dłużyj
Nie widziałeś tej o zapaleniu dróg moczowych - w tych klimatach i z dobrym aktorstwem ;)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Chodzi Wam o panią Goździkową i Polopirynę?? :lol:
Kolejne reklemy z Wojewódzkim :/ I znowu marne...
Albo Kubuś... Oczywiście najlepsze jest to jak ten chłopiec wykopuje taki malutki dołek :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Tej z biegunką chyba nie widziałem :/

Ale głupia jest reklama deoderantu Adidas, czy jakiegoś tam. Gostek biega, potem idzie pod prysznic, przychodzi dziewczyna i mówi:
"Tomek, gdzie byłeś?"
"Biegałem"
"Ale ta koszulka nawet nie pachnie"

To ostatnie zdanie jest trefne jak nic :lol: Od kiedy to po biegach koszulka ma pachnieć. Ale przecież w reklamie nie powiedzą, ale te koszulka nawet nie "śmierdzi mocznikiem zawartym w twoim pocie". Gdyby tak powiedzieli to bym kupił od razu ten deodorant. :lol: :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Zito pisze:Ostatnio widziałem reklamę, w której jakaś baba włazi do swojej sąsiadki i mówi, że ma biegunkę i prosi ją o radę (tę sąsiadkę) "bo jest specjalistka", a ona ma zaraz naradę. Już bardziej niedorzecznej reklamy nie widzałem od hohoho...
Oczywiście jak otworzyła szufladkę nie było tam NIC oprócz lekarstwa :wink: .Super po prostu.
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Eiko pisze:Kolejne reklemy z Wojewódzkim I znowu marne...
mi się podobają rekalmy Wojewódzkiego i Figurskiego tylko z tego powodu że znam ich audycje z Antyradia i to co tam robią :D, chociaż przyznaje że jeśli ktoś kojaży ich tylko poprzez te reklamy to nie mogą mu sie one podobac i to co robią :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”