Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Wiecie panowie, ja to sobie wziąłem dwie koszule białe, jedną wyprałem w "zwykłym proszku" bez namaczania, a drugą proszkiem hiper extra "nazwy nie podam". No i doszedłem do wniosku że oba h*** piorą, i następnym razem kupie Dosie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
No też to słyszałemZito pisze:Bosz reklama tych tabletek do zmywarki (Calgonit czy jakoś tak) i jeszcze do tego Carmina Burana w tle, profanacja.

Jak ja kochałem tą reklamęZito pisze:Już nawet w regionalnej nie ma takiej kichy (serki ostrowia zniknęły

glamorous vamp
Ostatnio widziałem reklamę, w której jakaś baba włazi do swojej sąsiadki i mówi, że ma biegunkę i prosi ją o radę (tę sąsiadkę) "bo jest specjalistka", a ona ma zaraz naradę. Już bardziej niedorzecznej reklamy nie widzałem od hohoho... a może i dłużyj. Wpadać do kogoś i prosić o rade no ma się sraczke, o raany umarłbym gdyby coś takiego się wydarzyło na żywo 

Tej z biegunką chyba nie widziałem
Ale głupia jest reklama deoderantu Adidas, czy jakiegoś tam. Gostek biega, potem idzie pod prysznic, przychodzi dziewczyna i mówi:
"Tomek, gdzie byłeś?"
"Biegałem"
"Ale ta koszulka nawet nie pachnie"
To ostatnie zdanie jest trefne jak nic
Od kiedy to po biegach koszulka ma pachnieć. Ale przecież w reklamie nie powiedzą, ale te koszulka nawet nie "śmierdzi mocznikiem zawartym w twoim pocie". Gdyby tak powiedzieli to bym kupił od razu ten deodorant.

Ale głupia jest reklama deoderantu Adidas, czy jakiegoś tam. Gostek biega, potem idzie pod prysznic, przychodzi dziewczyna i mówi:
"Tomek, gdzie byłeś?"
"Biegałem"
"Ale ta koszulka nawet nie pachnie"
To ostatnie zdanie jest trefne jak nic

glamorous vamp
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Oczywiście jak otworzyła szufladkę nie było tam NIC oprócz lekarstwaZito pisze:Ostatnio widziałem reklamę, w której jakaś baba włazi do swojej sąsiadki i mówi, że ma biegunkę i prosi ją o radę (tę sąsiadkę) "bo jest specjalistka", a ona ma zaraz naradę. Już bardziej niedorzecznej reklamy nie widzałem od hohoho...

mi się podobają rekalmy Wojewódzkiego i Figurskiego tylko z tego powodu że znam ich audycje z Antyradia i to co tam robią :D, chociaż przyznaje że jeśli ktoś kojaży ich tylko poprzez te reklamy to nie mogą mu sie one podobac i to co robiąEiko pisze:Kolejne reklemy z Wojewódzkim I znowu marne...

-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?