Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Kermi pisze: Tidus ładny...
On nie jest ładny... On jest piękny 8)
A Wakka jest zabawny, fajny i najsilniejszy w mojej drużynie :]
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ababeb pisze:Garnet napisał/a:
< ale faceci po prostu sie boja...whatever:]>

n n n [n]
a co nie boisz sie ze Cie wezma za geja?? < no wlasnie,faceci maja obsesje na punkcie gejow....-zrozumiec w dobrum kotekscie proszem>

temat jest o postaciach z 7-9 :P
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

<OT> -_-'
Garnet pisze:temat jets o postacoach z 7-9 n
Rzeczywiście lepiej wrócić do tematu. :P</OT>

Cid z FF7 jest fajny. Jego odzywki, na przykład. ^^ [herbatka]
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Garnet pisze:?? < no wlasnie,faceci maja obsesje na punkcie gejow....-zrozumiec w dobrum kotekscie proszem>
Powiedzmy wprost - faceci są strasznymi homofobami, ale tylko w przypadku osobników własnej płci. Za to szczytem ich erotycznych marzeń są dwie zabawiające się razem kobiety.

Co do ulubionych, to chyba gdzieś na początku się wypowiedziałam i chyba wiele się nie zmieniło:

7 ) Tifa, Red, Vinc, Aeris, Cid

8 ) Squall, Quistis, Zell, Irvine, Rinoa, Edea, Kiros, Laguna i Seifer.

9 ) Steiner, Freya, Eiko, Amarant, Quina, Vivi. Małpiana nie trawie, a garnet jest przez 3/4 gry bezpłciowa. Spoza stawki Beatrix.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Nie lubię Cid'a... Nie lubię takich gości... Poza tym imię "Cid" jest chyba w każdej części Final'a... Znudziło mi się to imię... :/ Nie pasuje mi charakter Cid'a z VII...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Kermi pisze:Nie pasuje mi charakter Cid'a z VII...
Połowa forum by ci coś za to...zroiła :D Jedna z ciekawszych i barwniejszych postaci, przynajmniej facet ma charakter... No, może są różne gusta, ale ja go bardzo darzę sympatią :)
Sephiria pisze:Małpiana nie trawie
Na początku "małpian" mi się nawet podobał, niestety w miarę postępu w fabule zaczął trochę...tracić osobowość. Na początku mnie śmieszył , potem trochę za bardzo gadał o pierdołach :) Mimo wszystko lubię Zidane'a..
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Sephiria pisze:Powiedzmy wprost - faceci są strasznymi homofobami, ale tylko w przypadku osobników własnej płci. Za to szczytem ich erotycznych marzeń są dwie zabawiające się razem kobiety.
Ale wy macie pokręcone wyobrażenia o facetach :wink:
A żeby nie było OT'u.
Kermi pisze:Nie lubię Cid'a.
Eeee bardzo fajny koleś, ten zarost :F
Kermi pisze:Poza tym imię "Cid" jest chyba w każdej części Final'a
No mniej więcej, ale chyba nie zawsze to występuje jako imię.
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

pho3n1x pisze:No mniej więcej, ale chyba nie zawsze to występuje jako imię.
FF1 - chyba pojawił się dopiero w dwójce.
FF2 - nie grałem, ale podobno od niego dostajemy statek.
FF3 - jakiś dziadzio który się z nami zabiera by odwiedzić swoją babcię. Wspomina gdzie ukrył swojego airshipa i pozwala go zabrać.
FF4 - inżynier airshipów który przez jakiś czas jest w drużynie.
FF5 - starszy naukowiec. Ma smykałkę do maszyn i wybudował "wzmacniacze" krzystałów. Też w końcu zajmuje się airshipem. (!)
FF6 - pewien naukowiec. Bliski Celes. No i nareszcie Cid który nie ma nic do czyniena z airshipami. :)
FF7 - komentarze zbędne.
FF8 - dyro. Też bez airshipa. Za to z gardenem. ("pyszny sok, w przepysznej cenie". :P)

W inne nie grałem, ale jestem pewien że tam są. :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Mischi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Mischi »

Ababeb pisze:FF1 - chyba pojawił się dopiero w dwójce.
W jednce było tylko wspomnienie o legendarnym Cidzie, którzy zbudował Airshipa (pochodził z Lufenii)

No i oczywiście Regent Cid z FF9, kolejny spec od Airshipów.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

i ten z FF10 i FF10-2 - wujek Yuny i ojciec Rikku, właściwie też od Airshipów
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

To powiązanie ze statkami wyjaśnia ktoś na pewnej zagranicznej stronie:
In an engine, cylinders displace air. The amount of air displaced used to be given in Cubic Inches Displaced or Cid for short. This actually makes a lot of sense considering Cid is the main inventor of the FF series.
Ale ponieważ to temat o postaciach 7-9 - EOT.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Dobra... nic już nie mówię o Cid'zie... Nie chcę się narażać... :P No... ale jażdy ma inny gust... trudno... mi się podoba bardzo Vincent, Wam Cid i już... Każdy lubi co innego... ;)
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Yamiii

Post autor: Yamiii »

Kermi pisze:Dobra... nic już nie mówię o Cid'zie... Nie chcę się narażać... No... ale jażdy ma inny gust... trudno... mi się podoba bardzo Vincent, Wam Cid i już... Każdy lubi co innego...
generalnie ja tez wole vincenta, ale do cida tez nic nie mam :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Kermi pisze:Dobra... nic już nie mówię o Cid'zie...
Kermi, żebyś dobrze nie zrozumiała - myśl co chcesz, naprawdę nic do tego nie mam. Po prostu myślę, że Cid to bardzo ciekawa postać i dobrze zarysowanym charakterem :]
Yamiii pisze:generalnie ja tez wole vincenta,
Niby bardzo trzymam stronę Cida, ale najbardziej lubię Vince'a :D Obaj są świetni.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

www. ff7citadel.com/secrets/index.shtml 'what we shouldnt have seen' fani aeris moga poczytac ;]/min o tym ze <...> mialo nastapic w northern crater
< w ogole jak ktos nie zna strony to polecam oblookac>

S Garnet uh, nie wiem czy wiesz, ale właśnie złamałaś regulamin forum - link zedytowany

ciekawe jakim cudem skoro nie jest to polska strona,w newsach tez zdarza mi sie podawac zagraniczne strony np te z figurkami czy skanami ...zreszta whatever,regulamin tego forum roxuje...nawet dziwne ze w takim razie moj post nie zostal usuniety...naprawde dziwne
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”