On nie jest ładny... On jest pięknyKermi pisze: Tidus ładny...

A Wakka jest zabawny, fajny i najsilniejszy w mojej drużynie :]
Moderator: Moderatorzy
Rzeczywiście lepiej wrócić do tematu.Garnet pisze:temat jets o postacoach z 7-9 n
Powiedzmy wprost - faceci są strasznymi homofobami, ale tylko w przypadku osobników własnej płci. Za to szczytem ich erotycznych marzeń są dwie zabawiające się razem kobiety.Garnet pisze:?? < no wlasnie,faceci maja obsesje na punkcie gejow....-zrozumiec w dobrum kotekscie proszem>
Połowa forum by ci coś za to...zroiła :D Jedna z ciekawszych i barwniejszych postaci, przynajmniej facet ma charakter... No, może są różne gusta, ale ja go bardzo darzę sympatiąKermi pisze:Nie pasuje mi charakter Cid'a z VII...
Na początku "małpian" mi się nawet podobał, niestety w miarę postępu w fabule zaczął trochę...tracić osobowość. Na początku mnie śmieszył , potem trochę za bardzo gadał o pierdołachSephiria pisze:Małpiana nie trawie
Ale wy macie pokręcone wyobrażenia o facetachSephiria pisze:Powiedzmy wprost - faceci są strasznymi homofobami, ale tylko w przypadku osobników własnej płci. Za to szczytem ich erotycznych marzeń są dwie zabawiające się razem kobiety.
Eeee bardzo fajny koleś, ten zarost :FKermi pisze:Nie lubię Cid'a.
No mniej więcej, ale chyba nie zawsze to występuje jako imię.Kermi pisze:Poza tym imię "Cid" jest chyba w każdej części Final'a
FF1 - chyba pojawił się dopiero w dwójce.pho3n1x pisze:No mniej więcej, ale chyba nie zawsze to występuje jako imię.
Ale ponieważ to temat o postaciach 7-9 - EOT.In an engine, cylinders displace air. The amount of air displaced used to be given in Cubic Inches Displaced or Cid for short. This actually makes a lot of sense considering Cid is the main inventor of the FF series.
Kermi, żebyś dobrze nie zrozumiała - myśl co chcesz, naprawdę nic do tego nie mam. Po prostu myślę, że Cid to bardzo ciekawa postać i dobrze zarysowanym charakterem :]Kermi pisze:Dobra... nic już nie mówię o Cid'zie...
Niby bardzo trzymam stronę Cida, ale najbardziej lubię Vince'a :D Obaj są świetni.Yamiii pisze:generalnie ja tez wole vincenta,