manson to przede wszystkim wizerunek ...z piosenkami roznie bywa...biorac pod uwage ze to komercja jak sie patrzy

...ale ejst tez tego jeden wielki minus zaraz wszysyc mysla ze fanka mansona idzie itp..a ja np 100 rayz bardziej wole sobei lacrimosy posluchac czy DoD ...ale to moze lepiej ze pospolstwo nei wie o takich zespolach....
a teledyski...powiem wprost ze saint to hhmm...zreszta puszcaja got ylko po 23 wiec kto widzial to widzial :]
jedna rzecz mnei denrwuje u MM-kreowanie sie na antychrysta..przeciez to zabawa dla dzieci

..a osobiscie lubie jak muzyka stoi na pierwszym miejscu a nie wyglad-tak samo w przypadku nawet Malice Mizer^^
pho3n1x pisze:Ostatnio ciężko spotkać jakikolwiek oryginalny i ciekawy teledysk... wszystko takie podobne się stało.
polecam lacrimose,ha :] albo DoD ma ejden z giftraum :]
Kermi pisze:A Placebo lubicie?
lubiem:]
Kermi pisze:Ale neistety - w swojej mniejszości 'metalowej' spotykam się z bardzo dużą nietolerancją, to mnie bardzo boli.... n jestem wrażliwą osóbką...
powiem ta..jestes mloda wiec pewno za bardzo przejmujesz sie opiniami innych..glowa do gory:]
Ivy pisze:Trudno by było pomieszać- przeciez to dwa kompletnie różne gatunki..
no nie wiem..w koncu manson to industrial...to tak jak z najtfishem i WT ogolnei mowiac ludzie uznaja to za gotyk...whatever-_-
Izrail pisze:U nas w Polsce ktoś krzyż łamał na koncercie to go kamieniami obrzucali.
a pamietacie o koncercie gorgoroth jaka afera sie zrobila? -_-
Ashramus pisze:reszta to samo sie tyczy Slipknota.. fajna muza ale dzieki maskom maja popularity.
to juz wole mansona z tego showbisnesu...