Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ashramus pisze:Potem cala polska wie, ze koles zakazana morda pod 50tke zamiast czyscic dywan chcial mloda pracodawczynie za tylek lapac
heh widzialam ten odcinek :D

niezly byl tez odcinek z szukaniem za pomoca wahadelka wody czy cos :D

a wlasnie wiecie ze nasz ukofany program randka w ciemno schodzi z anteny? :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:wlasnie wiecie ze nasz ukofany program randka w ciemno schodzi z anteny? :]
Nareszcie ktoś zauważył, że leci o jedno dziesięciolecie za długo.. Podejrzewam,że gwoździem do trumny był Konjo,który się przewijał przez ostatnie wydania.. Nie wiem ,czy ktokolwiek tutaj pamięta program "Lalamido", który leciał jak byłam ooo taka mała XD ? Otóż prowadził go właśnie Konjo i Skiba- strach pomyśleć, ale kiedyś naprawdę uważałam,że są zabawni i, o zgrozo, inteligentni.. Obecność Konja w tak dennym i sztucznym z założenia programie jakim jest Randka była dla mnie szokiem, szczególnie z tego względu, że miał być śmieszny, a wyszło żałośnie.. Ale widocznie zarówno program jak i ww osoba w pełni sobie zasługużyli na "smutny" koniec...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

od razu mogliby tez sciagnac smiechu warte i jaka to melodia...

swoja droga osatatnio rzucilam tez okiem na maraton usmiechu-adam i adas...no comment :roll:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:adam i adas...no comment
Pierwsze słyszę...

A jeśli już o kabaretach mowa- Polsat jest pod tym względem najlepszy: np puszczanie Monty Pythona w wersji z polskimi aktorami...aż żal ściska...i nie tylko
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Garnet pisze:swoja droga osatatnio rzucilam tez okiem na maraton usmiechu
To jest beton totalny ten program,takie sery tam idą,że przesada.Ciekawe ile publika dostaje za śmianie po każdym dowcipie.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Heh, ostatnio trafiłam na jakiś odcinek 'Śmiechu Warte' -- ...my God, ten program nic a nic się nie zmienił od czasów mojego... dzieciństwa. :lol: Nawet filmy podejrzanie podobne. I poziom humoru dokładnie ten sam.

A odnośnie 'Usterki' -- to jeden z moich ulubionych programów (...co można poznać po tym, że nie wstaję z kanapy, kiedy przypadkiem mi się trafi w TV.) Heh, aż głupio się przyznać, ale zanim zaczęłam to oglądać, byłam taka naiwna. :roll: Bezgranicznie ufałam fachowcom -- you get the point. Ale teraz znam prawdę. :twisted: I patrzę wszystkim na ręce. :twisted:
Jednym słowem: 'Usterka' to nie tylko program rozrywkowy, to także program edukacyjny. :wink:
Ostatnio zmieniony pt 24 cze, 2005 13:54 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Lucrecia pisze:ostatnio trafiłam na jakiś odcinek 'Śmiechu Warte' -- ...my God, ten program nic a nic się nie zmienił od czasów mojego... dzieciństwa.
Hmm a gdzie się podział Tadeusz Drozda :D wrzucili dwóch kretynów, zresztą podobnie jak w Maratonie Uśmiechu :? kopiują Animrumrusów, ale cóż poradzić to ich zawód. :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Ivy pisze:"Lalamido", który leciał jak byłam ooo taka mała XD ? Otóż prowadził go właśnie Konjo i Skiba-

pamieta..

:570: Do tej grupki dolaczam jeszcze lidera Bielizny..
Skiba jest mi z nich wsumie najbardziej obojetny, pozostali dwaj wypowiadaja sie jak debile i jesli robi sie z nich wodzirejow.. to khem, omijam takie imprezy..

Randka w ciemno byla nudna, przyszedl Konjo i stala sie zalosna.. dziwnym nie jest, ze znika..
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

"Zulugula" nie wiem jak mnie to mogło śmieszyć -_-' żenada.
Ashramus pisze:Randka w ciemno byla nudna, przyszedl Konjo i stala sie zalosna.. dziwnym nie jest, ze znika..
Randka w ciemno zawsze była dnem, potem stała się żałosna, a teraz to raczej paciaja dla mniej niż ćwierćinteligentów. -_-'
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Go-Go-Yubari pisze:a teraz to raczej paciaja
No juz wlasnie nie, bo byl odcinek ostatni juz z tego co wiem. W przedostatnim na ktory przypadkiem trafilem, mieli robic 'wspomnienia' z poprzednich lat.. najciekawsze kawalki etc.. ale jak Konjo zaczal komentowac, to wylaczylem.

Zulugula.. hmm.. chyba bylo mi obojetne, Tadeusz Ross nie jest zabawny, ale tez nie irytuje, przynajmniej mnie, tak jak w/w wodzireje ^^".
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Oprócz ZuluGuli XD , Konja, Skiby i tym podobnych wodzirejów można jeszcze wymienić cudnego Pana Japę, który swój medialny żywot skończył, jak byłam w przedszkolu, a mimo to nadal go można zauważyć w tv od czasu do czasu... Nie mówiąc już o tym, że co druga impreza plenerowa dla dzieci nie może się bez tego wspaniałego "showmena" obyć..

Ashramus pisze:Ivy napisał/a:
"Lalamido", który leciał jak byłam ooo taka mała XD ? Otóż prowadził go właśnie Konjo i Skiba-

pamieta..

Do tej grupki dolaczam jeszcze lidera Bielizny..
Skiba jest mi z nich wsumie najbardziej obojetny, pozostali dwaj wypowiadaja sie jak debile i jesli robi sie z nich wodzirejow.. to khem, omijam takie imprezy..
A kiedyś mnie śmieszyli..błędy młodości. Sama maniera mówienia u Konja wywołuje u mnie wysypkę,ale widocznie tacy ludzie nadal są potrzebni w polskiej telewizji. Przybywa ich ,niestety.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

E, chyba nie jest tak zle ze 'przybywa'. Gorzej ze ci 'weterani' dostaja robote jakby byli naprawde niezli.. Impreza Hortex&Haier - prowadzenie Konjo, Klub Contrast -noc Swietojanska noc koncertowa, prowadzenie.. wiadomo. Koles jest żenuła ale widac komus sie podoba..
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ja lubiłam "czar par" XD Byłam na tyle młoda i głupia, ze młodziutki Ibisz mi się spodobał. Nawet plakat miałam XD Ah, Krzysiu XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Pierwsze słyszę...
jesli patrzylas na usterke tam czasem bylo dwoch takich gosci i teraz wlasnie sa w maratonie

Vaan pisze:rzucili dwóch kretynów, zresztą podobnie jak w Maratonie Uśmiechu
jeden ma kaczy blond :lol:

Go-Go-Yubari pisze:Ja lubiłam "czar par" XD Byłam na tyle młoda i głupia, ze młodziutki Ibisz mi się spodobał. Nawet plakat miałam XD Ah, Krzysiu XD
wtedy to byl jeden z nielicznych teleturnieji ktore proponowala nam tv...oporcz wielkiej gry ..lol :]
ale ibisza jakos tak..nei bardzo..tym bardziej po tym co mi kumpela naopowiadala jak sie zachowywal na targach slubnych -_-
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Na koncu pamietam zostaly 2 pary -sympatyczna i zasuszony koles i jego zona z szyja strusia.. to pamietam, turniej byl naprawde fajny jak na swoj czas.. nie bylo audiotele :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”