Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Garnet pisze:to bahamut przyzwany przez Kadaja
A skąd o tym wiesz, Garnet? Dla mnie to właśnie połączenie Weapona z Bahamutem... Czy jakieś źródła o tym wspominają?

Muszę nadrobić zaległości i trochę poprzeglądać stron z AC. Ciekawe, czy ten film trafi kiedyś do naszego pięknego kraju... Byle nie z dubbingiem amerykańskim, bo bym się zaszlachtowała...
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Według mnie to tez jest Bahamut którego przyzywa Kadaj bo to wyraźnie widać na filmiku, jak tylko zobaczyłem ten tralier (oglądałem go razem z kumpel) to od razu zgodnie stwierdziliśmy że to musi być Bahamut
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

faris pisze:A skąd o tym wiesz, Garnet? Dla mnie to właśnie połączenie Weapona z Bahamutem... Czy jakieś źródła o tym wspominają?
ale popatrz na to..czy w samej gzre zdarzylo sie zeby ktos z nieba przywolal weapona? ..raczej zadna postac ludzka nie kontrolowala weaponow...a ten stwor widocznie jest przywany za pomoca rzucenia zaklecia-te linie,przez kadaja

faris pisze:Ciekawe, czy ten film trafi kiedyś do naszego pięknego kraju... Byle nie z dubbingiem amerykańskim, bo bym się zaszlachtowała...
jesli gry trafialy to nie widze specznosci zeby film nie trafil...chociaz kto wie..hmm..mysle ze moga zastawic orginalny dubbing jak i dac angielski
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
wszogun

Post autor: wszogun »

Kod: Zaznacz cały

Wracając do ziomka pod prześcieradłem, myśle że to może być Zack  :razz:  . Pojawia sie w spomnieniach żeby przypomnieć jego postać. Podczas experymentu było że komurki Jeowy nie "zadziałały" na niego ale w końcu to sięmogło zmienić (albo działały ale doktorek tego nie skumał).
Czytałem prawie wszystkie posty i chyba ktoś sięsieszyłz nieobecności caitha shita;). niestety widziałem go na jakiejśfotce.(też za nim nie przepadam :570: )

Od wczoraj odnawiam znajomość z FF7 i jak na cośwpadne to na pewno dam znać :p

Ciekaw jestem ile osób po obejrzeniu filmu będzie pisać: wiedziałem że tak będzie/od początku mowiłem...

[Tym razem nazwałem Aeris "Latryna". Nazywałem ją jeszcze Zbigniewa i Ryszard(ubaw po pachy) wiem że wiekszość z was sie oburzy ale po prostu jej nie lubie]

Sorki za ten post :D :D :D :D ale nie dość że jestem (c)hory to jeszcze musze siedzieć w "szkole" :573: .
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Dobrze prawisz. Słyszę tylko wkoło:
-no co ty przecież to sephiroth
-no co ty przecież to bahamut
-no co ty, przecież wszyscy wiemy jak to się na bank skończy

Gówno prawda, dosyć mam tych rozmów bo ludzie chrzanią głupoty, a największy atak frustracji padnie na mnie jak usłysze "a nie mówiłem" po obejrzeniu filmu.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wszelkie teorie i spojlery zaznaczamy za pomoca code!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zack juz wystepuje w retrospekcjach wiec nei wiem czy daliby go tez na wozek..poza tym zack nagle stalby sie taka wazna osobistoscia? jak,skad i dlazcego?...hmm..
wszogun pisze:Czytałem prawie wszystkie posty i chyba ktoś sięsieszyłz nieobecności caitha shita;). niestety widziałem go na jakiejśfotce.(też za nim nie przepadam n )
cait sith nie byl zaraz pokazany na poczatku,wiec nie bylo pewnosci ze bedzie-zobacz sobei kiedy zostal napisany ten post o nieobecnosci cait sitha..

[ Dodano: Nie 19 Cze, 2005 13:22 ]
Dante czyli spekulacje to jest chrzanienie glupot?
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Motyw z zackiem...? Hm... w sumie, to dlaczego nie? W końcu był pierwszym chłopakiem Aeris :D No i spotykamy również w grze jego rodziców... Może w pobliżu Midgar (kiedy Cloud i Zack tam zmierzali) Shinra znalazła ciało tego drugiego (Zacka) i przetrzymywali go gdzieś... Poza tym w Finalach, a szczególnie 7 nic nie jest pewne... ;) 
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no wiec w takim razie...

jakim cudem zack stal sie nagle panem prezydentem?
dziwnym trafem nagle nosi bialy garniak jak rufus i zmienil kolor i styl wlosow
nagle turks go bronia?
co robi logo shinry w jego pokoju?
i ostatnie...glos rufusa zostal zmeiniony na "The Wheelchair Man"
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

ano racja, Garnie.. :wink:

Ale fajnie byłoby poznać słynnego SPOILER? Zacka Koniec SPOILRA?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

mozna tez przytoczyc slowa z trailera

gdy osoba na wozku wynajmuje clouda- Only you can do this. Please, Ex soldier, Cloud.
zack jako postac wazniejsza jest ale w innej czesci kompilacji :)
wszogun

Post autor: wszogun »

Litości przeszedłem przez 70 stronx15 postow=1050 (nie nie używałem kalkulatora);) nie jestem w stanie zapamietac takich żeczy jak data (swoją drogą ładny kawałek czasu to jhuż trwa. Najśmieszniejsze było czytanie pierwszych terminów wydania filmu)

A to był po prostu taki wymysł (na siłe dałoby sie to jakoś sensownie upchnąć)
Odpowiedzi na Twoje pytania Garnet dałby film.Zack stojąc z boku wydarzen z ff7 wszedł w posiadanie czegoś[lub cos/ktos w posiadanie Zacka] co ma wartość dla Shinry/braci Hanson a wynajmuje Clouda bo on też ma jakąśrole do odegrania w tym teatrzyku.Są miliony(może przesadziłem) możliwości Bądź co bądź znamy tylko kilka minut zlepione w taką czy inna papke co ciekawszych i mocniej działających na wyobraźnie fanow, scen. Jeszcze wile bedzie tu pomysłów,myśle, z takiej czy innej bajki wyciągniętych.

A każdy który wpadł na coś co znalazło sie w filmie bedzie nie do zniesienia(a nie mowiłem, a nie mówiłem??)

A o faktach jak

mr.president
po prostu nie pomyślałem.

I co ma do żeczy only you can.... Tak powiedziałby każdy kto potrzebowałby pomocy
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Dante czyli spekulacje to jest chrzanienie glupot?
Nie wypowiadane w ten sposób. Ktoś pisze czego sie domyśla w tym temacie a tu nagle w odpowiedzi czyta:
"no chyba zwariowałeś, przecież wiadomo że on nosił czerwone sznurówki i miał długie włosy. Myślisz że zmieniłby uczesanie i nagle zaczął się myć?? Tyle razy już o tym było"

To własnie działa mi na nerwy - jeżeli ktoś z przenajświętszym przekonaniem wykłada swoje racje o których wyczytał na milionach stron internetowych ma być własnie tak jak właśnie sobie postanowił. Whatever, nikt filmu nie oglądał i cokolwiek pokazało czy powiedziało se nikt nie powinien brać za pewnik wszelkich doomyśleń. Co innego rozmowa na poziomie o tym co mogłoby się ewentualnie wydarzyć...

A ja myślę że facet na wózku to gubernator Costa Del Sol
"Nie nie, bo przecież w grze go nie było!!" :roll:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wszogun-to jest temat o AC,chcesz sobei popisac glupoty< sam tak nazwales swoj ostatni post> to zapraszam do offtopica

wszogun pisze:A każdy który wpadł na coś co znalazło sie w filmie bedzie nie do zniesienia(a nie mowiłem, a nie mówiłem??)
to nie wchodz na ten temat to sobei oszcedzisz 'a nei mowilem' ..square samo nas do tego zacheca wypuiszcajac tylko trailery i nieczego nei potwoerdzajac-no ostatnio pokazali w koncu sepha i podali date premiery

wszogun pisze:I co ma do żeczy only you can.... Tak powiedziałby każdy kto potrzebowałby pomocy
mialam na mysli 'ex soldier' gdyby to byl zack to bardziej prawdopodbne ze by powiedzial 'friend' or sth like this...

Dante pisze:To własnie działa mi na nerwy
napisze to co wyzej-jesli jakis temat Cie irytuje po prostu nie wchodz do niego
Dante pisze:Whatever, nikt filmu nie oglądał i cokolwiek pokazało czy powiedziało se nikt nie powinien brać za pewnik wszelkich doomyśleń.
ale ogladalismy trailery..i nikt tu niczego nei daje na pewnik tylko podaje swoje spekulacje ktore uwazasz za chrzanienie glupot
...co do spekulacji to fajnie ze wszogun np ma swoja prozpycje..tylko gdzie argumenty na poparcie tezy? ...whatever...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Cholera - to gwoli wstępu

Znowu tekst w stylu "nie podoba się nie patrz" - pozostawie to bez komentarza...

Garnet - nie podoba mi się to że czyjeś tezy są obalane innymi tezami, "bo to przecież oczywiste" - jakim **** prawem? Nic nie jest oczywiste jeśli mowa oi tym filmie bo go jeszcze nie widzieliśmy. I skąd niby ma wytrzasnąć argumenty? Zobaczył zdjęcie i postać w płaszczu kojarzy mu się z pewną osobą chociażby dlatego "bo tak". Równie dobry argument jak wszystkie inne tutaj podane.

Pojawia się pewna postać i już wywody od razu za nią krążą
"to nie Zack bo za wysoki, to nie Seph bo inna fryzura"

Przecież całość ma miejsce trochę czasu po wydarzeniach z gry więc jaką wartość przedstawiają te argumenty?

Dobra nieważne, niepatrze, niewidze

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Dante pisze:Znowu tekst w stylu "nie podoba się nie patrz" - pozostawie to bez komentarza...
a co chesz temat zamknac bo ktos uwaza inaczej niz Ty i wypwiada swoje zdanie?

Dante pisze:Garnet - nie podoba mi się to że czyjeś tezy są obalane innymi tezami
a czemu ktos nei moze miec innego zdania?

Dante pisze:"bo to przecież oczywiste" - jakim **** prawem?
nikt nigdzie nei pisal ze jest oczywiste tylko podaje sie swoje argumenty,tezy

Dante pisze:I skąd niby ma wytrzasnąć argumenty?
z trailerow,wiaodmosci od se..

Dante pisze:Przecież całość ma miejsce trochę czasu po wydarzeniach z gry więc jaką wartość przedstawiają te argumenty?
zauwaz ze jedynie stroj tify sie zmienil wiec chyba zbytnio czas nie wplynal na styl naszych bohaterow
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”