wszogun-to jest temat o AC,chcesz sobei popisac glupoty< sam tak nazwales swoj ostatni post> to zapraszam do offtopica
wszogun pisze:A każdy który wpadł na coś co znalazło sie w filmie bedzie nie do zniesienia(a nie mowiłem, a nie mówiłem??)
to nie wchodz na ten temat to sobei oszcedzisz 'a nei mowilem' ..square samo nas do tego zacheca wypuiszcajac tylko trailery i nieczego nei potwoerdzajac-no ostatnio pokazali w koncu sepha i podali date premiery
wszogun pisze:I co ma do żeczy only you can.... Tak powiedziałby każdy kto potrzebowałby pomocy
mialam na mysli 'ex soldier' gdyby to byl zack to bardziej prawdopodbne ze by powiedzial 'friend' or sth like this...
Dante pisze:To własnie działa mi na nerwy
napisze to co wyzej-jesli jakis temat Cie irytuje po prostu nie wchodz do niego
Dante pisze:Whatever, nikt filmu nie oglądał i cokolwiek pokazało czy powiedziało se nikt nie powinien brać za pewnik wszelkich doomyśleń.
ale ogladalismy trailery..i nikt tu niczego nei daje na pewnik tylko podaje swoje spekulacje ktore uwazasz za chrzanienie glupot
...co do spekulacji to fajnie ze wszogun np ma swoja prozpycje..tylko gdzie argumenty na poparcie tezy? ...whatever...