Moderator: Moderatorzy
Udało mi się kilka razy, w tym na końcowym bossie (ok, bez spoilerów) . ale nie ma sensu używać na jakichś większych wrogów, bo co to za satysfakcja?Boni pisze:Ja widziałem THE ENDA tylko raz.
Niby tak, ale do Quiny w walce nigdy nie miałam przekonania, po prostu ją lubię za rozbrajające wypowiedzi...(I no can eat until it weaker :D )Darios pisze:Mighty Guard, Angel's Snack czy Auto-Life są bardzo przydatne
HP ma może mniej niż Steiner, ale jej Dragon's Crest można bez problemu wytrenować żeby 9999 obrażzeń zadawałJenov pisze:HeHe swoją drogą tylko Freya jest niespecjalnie przydatna
Według mnie ogólnie w FF7 praktycznie każdy skłąd wymiata jak postacie są na 99 lvlu, ja osobiście nie lubie Barreta od razu nie przypadł mi do gustu i za każdym razem jak tylko moge wymeiniam go na kogoś innego, no oczywiście poza Cait Sithem którego wybitnie nie lubieJenov pisze:FF7 : Cloud, Barret, Tifa (ewentualnie Yuffie)
Powód : Po pierwsze jest to najlepiej wymiatający skład
Kod: Zaznacz cały
wole chodzić z Aeris zamiast z Tifą przed jej smiercią
Daj Steinerowi Ragnaroka w rękę, a 1 zwykłym ciosem potrafi zabrać 8 k. Steiner ma nad Freyą tą przewage, że jego Darkside doładowuje się w statusie Mini (pewne 9999).Izrail pisze:HP ma może mniej niż Steiner, ale jej Dragon's Crest można bez problemu wytrenować żeby 9999 obrażzeń zadawał
Ughh...a Great Gospel??Jenov pisze:Aeris w ekipie to kaszana
Potrafi zadawać tyle samo co inni, a ma najnudniejszy limit .. tfu, trance :DJenov pisze:Steiner to postać jak dla mnie obowiązkowa w 9
Dlaczego "ewentualnie"? Jego dało się pokonać bez KOTRa.Jenov pisze:(ewentualnie) Emerald Weapon bez użycia materii KOTR.
Wszyscy wymieniają Dagger. W czym ona się specjalnie wyróżnia(kiedy szykuje się jakiś boss, zwykle przyłączam Eiko) - brak podstawowych czarów i Eidolony zadające trochę mniej niż drużyna. Jak ktoś mi poda argumenty, to przemyślę.Jenov pisze:Zidane, Quina, Steiner, Vivi / Garnet
Nie zgodze się, jej limity sa przydatne np dzieki Fury Brand można szybko dojść innymi postaciami do limitów, które można nauczyć się od tak sobie.Jenov pisze:Aeris w ekipie to kaszana
w momencie jak już wszyscy mają 99 lvl i mają swoje ostateczne limity nie chce mi sie już ich używać bo i tak wszystko jest łątwe dzieki odpowiedniemu podpięciu materiJenov pisze:wszytsko rozbija się o limity
też się spotykałem z argumentowaniem dlaczego ktoś nie lubi Barreta mniej więcej w stylu "bo jest czarny". Ja osobiście za nim nie przepadam bo ma broń palną, a o wiele bardziej lubie broń białą i postacie która z taką bronią biegają :DJenov pisze:Spotkałem niegdyś wypowiedź penego osobnika rasisty oczywiście Ciebie o to nie podejrzewam