In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
rezyseruje facet,ktory nakrecil braterstwo wilkow

swoja droga napawrde jestem ciekawa jak roziwaza sprawe z piramid head skoro wiaza sie on z jamesem..ale,pzostaje sie cieszyc z tego ze bedzie ;]
no zdjecia do filmu ruszyly w kwietniukanzer pisze:czas przyszły nie wchodzi w grę? No zobacz jaki ja nie na czasie jestem

swoja droga napawrde jestem ciekawa jak roziwaza sprawe z piramid head skoro wiaza sie on z jamesem..ale,pzostaje sie cieszyc z tego ze bedzie ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
A bo najbardziej mi się podobałyGarnet pisze:czemu akurat psy?HWDPIS pisze:psy![]()

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
Hehe co racja to racjaGarnet pisze:to bys sie dowiedzial na forum :]HWDPIS pisze:Gdyby mój brat nie przyniósł pierwszego Silenta to wątpie żebym kiedykolwiek o serii usłyszał

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
Garnet pisze:czy ja wiem czy tylko alone in the dark..spojrzmy na re....
tak naprawdę, żeby jakiś film nie był skopany musiałby być robiony przez twórców gry. Gra jako gra jest oryginalna sama w sobie, klimatyczna, nie musi mieć kampanii reklamowej za 100000 euro. A film oparty na takiej grze z góry jest nastawiony na zysk. Będzie pewnie efekciarski aż do bólu. Może zachowa część klimatu, ale nie wierzę, żeby ludzie inni od tych z konami mogli sprawić aby SH był tak psycholdeliczny jak gra.
RE bylo nie takie zle, jako film. Ale z grą nie miało imo nic współnego, jedynie tytuł.
Jeśli muzykę naprawdę robi Yamaoka to duży plus dla filmu. Bo w końcu muzyka to ponad połowa klimatu.
Ogólnnie jestem za tym, żeby podchodzić do filmu sceptycznie, aby się nie rozczarować, a zawsze może nas spotkać miła niespodzianka

hmm...2 nie widzialam-odpuscilam sobie ale...w 1...mamy np zombie,lickera,umbrelle,jest raccon city,jest T virus,nemesis,no a jill w 2 to jzu ewidentne nawiazanie...troche powiazan jest...no ale to temat o SHEvylyn pisze:RE bylo nie takie zle, jako film. Ale z grą nie miało imo nic współnego, jedynie tytuł.

wlasnei muzyke...ciche szmery,drapania czy cos w tym stylu a nie jakis pseudometal...to jest podstawa horroru....
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!