Ja jeszcze z tym problemem moim... Przeszukałam całe Calm Lands chyba z dziesięć razy i nic Nie ma nigdzie tej trenerki Co mam zrobić?? Jak myślicie może się ona pojawić dopiero po pokonaniu Yunaleski?? Jak nie to nie mam pojęcia, co robić... A bardzo chcę zdobyć Maguski. Dodam jeszcze, że w pewnym momencie (chyba tam gdzie miała być treserka) stoją dwa chocobo i chodzą wolno...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Mam pytanie jak zdobyć w dosyć krótkim czasie dużą ilość kasy ? proszę tylko o inny sposób niż rozwalanie Mimic's w Omega R. bo to jest jakby nie patrzeć bardzo czasochłonne
hmm...ja mam takie pytanie podnosnie lapanie potworow na MA.
Jak wyglada i w ktorym miejscu mzona spotkac potwora o nazwie Grendel...bo tylko jego jeszce nie mam, a cholernie bym chcial zdobyc Magus Sisters :D
hej mam maly problem z Celestial Weapons Tidusa na stronce pisze ze Sun Crest moge znalesc kolo Yunalesci a tam mi sie nie pojawia zadna skrzynka:/ jest jakis sposub na to:( prosze o pomoc:(
Musisz zejść po schodach z tyłu. Przeniesie Cię to na te po lewej. Skrzynka będzię przy schodach, po których zszedłeś
To teraz ja mam pytanie... znowu.Jakie trzeba wpisać hasła na statku?? (właściewie to chodzi mi o to drugie) Wiem, że na Krypcie jest napisane, ale jak wpisuję victoriuos to mi pokazuje, że nie ma takiego hasła... Pomóżcie Tylko do tego miejsca nie mogę się dostać
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."